Δείτε τι πήγε και έκανε όταν έμαθε ότι θα ζήσει έξι μήνες!

11

Tρεις μήνες, ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. Οι γιατροί του είπαν ότι είχε μόλις έξι μήνες ζωής. Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο…


πούλησε όλα του τα υπάρχοντα!

Ο Malcolm McMahon πούλησε το σπίτι του, όλα του τα πράγματά, οτιδήποτε του είχαν αφήσει κληρονομιά οι γονείς του, μέχρι και τον αγαπημένο του σκύλο!

Ο 55χρονος ανακοίνωσε στην σύντροφο του τα συνταρακτικά νέα, όπως επίσης και το ότι θα της άφηνε πολλά χρήματα όταν θα έφευγε από τη ζωή για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και χωρίς αυτόν.

Σας Ενδιαφέρει;  Πόσα 20άρικα Έριξες Θυμήσου…

«Ήθελα απλά να εξαργυρώσω ό,τι είχα πριν πεθάνω. Άρχισα να πουλάω τα πράγματά μου τρεις μέρες αφότου οι γιατροί μου είπαν ότι θα πεθάνω. Σκέφτηκα μάλιστα και να αυτοκτονήσω », είπε ο Malcolm.

Ο βρετανός έχασε ακόμα και το δίπλωμα οδήγησής του όταν συνελήφθη να οδηγά μεθυσμένος! Όπως είπε ο McMahon, είχε βγει να πιεί για να ξεχάσει τον πόνο του!

Πριν από λίγό καιρό, ο άτυχος άντρας πήγε ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αυτό που του ανακοίνωσε ο γιατρός όμως, ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστικό για τον Malcolm.

Ο McMahon δεν έπασχε τελικά από καρκίνο!

Ο 55χρονος, ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που του συνέβη.

Σας Ενδιαφέρει;  Η εξομολόγηση που διχάζει το διαδίκτυο: «Ο λόγος που αναγκάζω τα παιδιά μου να πάνε στην εκκλησία…»

“Ακόμα είμαι ψυχικά και συναισθηματικά τραυματισμένος από όλη αυτή την ιστορία και δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ”, είπε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ