Μυστήριο γύρω από την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

28

Τι συμβαίνει και η βασίλισσα μετά από 65 χρόνια δεν θα καταθέσει στεφάνι στην «Ημέρα Μνήμης»

Ο βρετανικός Τύπος αναρωτιέται σήμερα αν η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αφορμή για αυτά τα σενάρια ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του παλατιού, σύμφωνα με την οποία, μετά από 65 χρόνια η βασίλισσα αποφάσισε να μην καταθέσει η ίδια στεφάνι υπέρ των πεσόντων στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ημέρα Μνήμης (Remembrance Sunday).


Την βασίλισσα θα αντικαταστήσει ο πρίγκιπας Κάρολος, ενώ η μονάρχης θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις από μπαλκόνι του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανάθεση της κατάθεσης στεφάνου στον πρίγκιπα της Ουαλίας ίσως να είναι μια συμβολική κίνηση από την «αειθαλή» βασίλισσα, η οποία με αυτό τον τρόπο δείχνει πως αποφάσισε να μεταβιβάσει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας λόγω της προχωρημένης ηλικίας της.

Πάντως, σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού, η Ελισάβετ αποφάσισε να μην καταθέσει στεφάνι για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης από μπαλκόνι του υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: newsbomb

η συνέχεια εδω
ΠΡΟΣΟΧΗ Το Time-Out δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του Time-Out ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
loading...