Προς αναβολή ο τελικός κυπέλλου στο Βόλο: Παίζουν άγριο ξύλο στο Πανθεσσαλικό

50

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Βόλο, πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Μερίδα οπαδών της Ένωσης επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας και να εισέλθει χωρίς εισιτήριο στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου και φυσικά αυτό προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων.

Σημειώθηκαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε χρήση δακρυγόνων και φωτοβολίδων κρότου-λάμψης, ενώ ακολούθησε, μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, κυνηγητό στους γύρω δρόμους και πετροπόλεμος.

Παρόλα αυτά, η ένταση δεν εκτονώθηκε, αλλά η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τους οπαδούς να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι η αερογέφυρα που ενώνει τις εξέδρες τους δεν φυλασσόταν και να ανταλλάζουν αρχικά αντικείμενα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις οπαδών πάνω στην αερογέφυρα, με καδρόνια, φωτοβολίδες και ανελέητο ξύλο, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πέσει κάποιος από εκεί και να σκοτωθεί!

Σε ένα απέραντο πεδίο μάχης έχουν μετατρέψει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το Πανθεσσαλικό.

Παρόλο που η κατάσταση έδειξε προς στιγμήν να ηρεμεί (όταν σταμάτησαν οι σφοδρές συγκρούσεις στην αερογέφυρα) η ένταση μεταφέρθηκε έπειτα στα επίσημα του σταδίου.

Αυτή την ώρα συνεδριάζουν οι αρμόδιοι και δεν αποκλείεται αναβολή του τελικού.

πηγη

η συνέχεια εδω
loading...