Σάλos με φoiτnτpiεs στην Πάτρα: Η Ντόρα, το λεσβi@κo και ο έξαλλος αρραβωνιαστικός

159

Τι έκαναν δύο φοιτήτριες στην Πάτρα, η Ντόρα και η φίλη της, και προκλήθηκε σάλος; Πώς αντέδασε ο αρραβωνιαστικός;

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε ένας 35χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με νεαρή φοιτήτρια εν ονόματι Ντόρα και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Η χαρά της γιορτής είναι μεγάλη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε έκτροπα.

Κάτι που συνέβη το Σάββατο σε φοιτητική γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.

Λόγω της γιορτής της Ντόρας η παρέα της, συμφοιτητές τέταρτου έτους κανόνισαν να συναντηθούν στο διαμέρισμα της για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Σας Ενδιαφέρει;  Βιαστές μέσα στην φυλακή ρωτήθηκαν πως διάλεγαν τα θύματά τους. Δείτε τι απάντησαν…

Οι φοιτητές έχουν γνωριστεί από το πρώτο έτος της σχολής και από τότε δέθηκαν σαν παρέα.

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, η μια μπύρα ανοιγόταν μετά την άλλη. Κάποια στιγμή η Ντόρα εμφανίζεται με μια belvedere βότκα στο χέρι λέγοντας ότι τώρα αρχίζει το πάρτι. Η ώρα είχε προχωρήσει, η διάθεση έγινε ακόμα πιο παιχνιδιάρικη, το ξέφρενο πάρτι συνεχιζόταν και τότε, η Ντόρα άρχισε τα ερ@τικά παιχνίδια με συμφοιτήτρια της.

Ορισμένοι ξαφνιάστηκαν από την εικόνα αυτή, όμως σύντομα άρχισαν να επευφημούν με κραυγές για να συνεχίσουν και παραπέρα, με τα κινητά να δίνουν και να πέρνουν και να καταγράφουν το γεγονός.

Σας Ενδιαφέρει;  Το «μυστικό» του Σωκράτη για να μην «ενδύεσαι» τις προσβολές των άλλων

Την ίδια στιγμή ο αρραβωνιαστικός της Ντόρας προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση, αλλά μάταια με αποτέλεσμα να φύγει μαινόμενος σαν ταύρος σε υαλοπωλείο λέγοντας την έκφραση «πού πήγα και έμπλεξα».

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και τις πρωινές ώρες, με τα κορίτσια να αναφέρουν ότι πρώτη φορά συνέβη το ερ…κό περιστατικό μεταξύ τους, αλλά πού να τις πιστέψει κανείς.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ