Άννα Λορένη Συγκλονιστική Αποκάλυψη: Δείτε Ποια η Αληθινή της Ηλικία. Η Ομολογία της Γκαμπριέλα και η Φωτογραφία με τη Χατζίδου που Θέλει να Κάψει

329

Τι συμβαίνει με την Άννα Λορένη στο Power of Love; Γιατί της κάνουν συνεχώς επιθέσεις ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Γκαμπριέλα για την ηλικία της;Μύλος έχει γίνει στο Power of Love γύρω από την Άννα Λορένη που δέχεται επιθέσεις από παντού.

Η Άννα Λορένη υποστηρίζει οτι είναι 30 ετών, ο Σωκράτης αμφισβητεί την ηλικία της και η Γκαμπριέλα λέει οτι είναι 39 και έχει και φωτογραφίες της.

Η αλήθεια είναι οτι έχουν διαρρέυσει φωτογραφίες της Άννα Λορένη στα μπουζούκια μαζί με την Ελένη Χατζίδου, που είναι σήμερα 39 ετών.

Η Άννα Λορένη, το κορίτσι με την βαριά προφορά, με καταγωγή απο την Αλβανία και η Ελένη Χατζίδου, με καταγωγή απο το χωριό Μοναστηράκι Έβρου είχαν συνεργαστεί πρίν απο πολλά χρόνια. Που; Σε ένα απο τα πιο γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Σας Ενδιαφέρει;  Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Άκη Σακελλαρίου! Αποκλειστικές φωτογραφίες από σπάνια έξοδό τους…

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το gossiplife.gr βλέπετε αριστερά αγνώριστη την Άννα Λορένη, με άλλη μύτη, ξεφουσκωμένα χείλη, ανύπαρκτο στήθος και φρυδάκι ισχνό.

Στην άλλη μεριά της εικόνας είναι η Ελένη Χατζίδου με “στήθος πλάκα” μύτη γύπα, με καθαρό πρόσωπο-χωρίς υαλουργικό- και σχετικά αγύμναστη.

Η φωτογραφία αυτή χρονολογείται στο 2004, οπότε, αν η Άννα Λορένη είναι σήμερα 30, όπως υποστηρίζει, τότε θα έπρεπε να είναι 16 ετων στη φωτογραφία, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό.

Δείτε τη φωτογραφία της Άννας Λορένη με την Ελένη Χατζίδου στα μπουζούκια:

Αυτές τις φωτογραφίες επικαλείται και η Γκαμπριέλα του Power of Love για να υποστηρίξει στo παρακάτω post οτι η Άννα Λορένη είναι 38 ή 39 ετών.

Δείτε τo επίμαχo post της Γκαμπριέλας για την Άννα Λορένη:

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ