Αποκάλυψη “Boμβα”: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη! Η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά.

417

Αποκάλυψη “β0μβα”: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη! Η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά.

Δείτε φωτό που ακολουθούν…Ποια είναι η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά;Το τελευταίο διάστημα φήμες, τον θέλουν ξανά ερωτευμένο.Η αποκάλυψη έγινε, με μία εντελώς συμπτωματική συνάντηση.

Το τελευταίο διάστημα ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και τις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο μετά το διαζύγιο με την Βάσω Λασκαράκη.

Ωστόσο το Youweekly.gr που πάντα κάνει ρεπορτάζ έχει το όνομα της κοπέλας που είναι διακριτικά στο πλευρό του ηθοποιού το τελευταίο διάστημα.

Η αποκάλυψη έγινε με μία συμπτωματική συνάντηση που είχε δημοσιογράφος μας με τον ηθοποιό σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καθόταν στο τραπέζι λίγο πιο πέρα με γνωστή ηθοποιό και αντάλλασσαν μεταξύ τους τρυφερά χάδια.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι

μαζί σας μέσα από το Dimis Blog το κορίτσι που ήταν στο πλευρό του, ήταν

Οι δυο τους πολύ διακριτικοί, μιας και ήταν σε δημόσια χώρο, δεν έλειπαν όμως

κάποια τρυφερά αγγίγματα. Μάλιστα, το ζευγάρι φεύγοντας ήταν ακόμη πιο διαχυτικό, επιβεβαιώνοντας μας τις υποψίες ότι είναι μαζί.

Έτσι λοιπόν …. ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι. Όπως μας αποκάλυψε στο Youweekly.gr συνάδερφος του ηθοποιού, οι δυο τους δεν είναι μεγάλο διάστημα μαζί ωστόσο προσέχουν πολύ να μην διαρρεύσει ακόμη κάτι…

Μάλιστα ο Γιάννης και η Κατερίνα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία “Bachelor”

και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα,οπως μου μαρτύρησε γνωστός ηθοποιός από το περιβάλλον τους…

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να της είχαν “χρεώσει” σαν σύντροφο τον Γιώργο Αγγελόπουλο που πρωταγωνιστούν μαζί στο “Τατουάζ” όμως… ήδη την καρδιά της την είχε κλέψει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης…

Youweekly

Διαβάστε την συνέχεια εδώ