Η Απόλυτη Ξεφτίλα στη Λάρισα. Έπιασε τη Μάνα της με τον Άντρα της και Δείτε τι τους Έκανε.

781

Θέμα συζήτησης στη Λάρισα τα όσα έγιναν σε γειτονιά. Πρωτοσέλιδο η πικάντικη ιστορία…Ένα… σκαvδαλoθnpiκo πρωτοσέλιδο, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στη Λάρισα. Πρόκειται για την “Star News” που κυκλοφορεί με τίτλο “Έπιασε στα πράσα τη μάνα με τον άντρα της – Σάλος στη Λάρισα με 35χρονο γαμπρό και πεθερά – Σε σοκ η νεαρή γυναίκα που δεν πίστευε στα μάτια της”.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η αποκάλυψη της απιστίας έγινε από την ίδια την γυναίκα του! Πρόκειται για έναν 35χρονο άνεργο εδώ και λίγους μήνες, καθώς η κατασκευαστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν προχώρησε σε απολύσεις. Για αυτό τον λόγο τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει τοπικά μερεμέτια της πόλης μέχρι να βρει μια σταθερή εργασία.

Σας Ενδιαφέρει;  Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού του κ. ΙΚΕΑ! Μόλις το δείτε… θα τα χάσετε

Δυστυχώς όμως καθημερινά γύρναγε σπίτι με χαρτζιλίκι και όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του που ξοδεύει τα χρήματα του, της έλεγε ότι παίζει καθημερινά στοιχηματικά παιχνίδια και για αυτόν τον λόγο αργεί να πάει και σπίτι του. Η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει που τζογάρει καθημερινά ο άντρα της.

Για κακή του τύχη ο 35χρονος επισκέφθηκε την πεθερά του αλλά δυστυχώς αυτή η επίσκεψη κράτησε ώρες. Αποφασισμένη η σύζυγος να δει τι συνέβαινε τόσες ώρες μπούκαρε στο σπίτι της μάνα της και τους «τσάκωσε» στο κρεβάτι! Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.

Σας Ενδιαφέρει;  Προφητεία Γέροντα Παΐσιου : Όταν ξαφνικά δείτε να βγάζουν τρελούς νόμους στην Ελλάδα τότε… !!!

 Πηγή: viralman.gr
Διαβάστε την συνέχεια εδώ