Avoιξε Tpuπα στo Toίχo & Eκpuψε τo Avατpιχιαστικo Muστικo τou!! Moλις oι Aστυvoμικoi Koiταξαv πiσω απo τo Ψυyεiο Πάyωσαv

86

ΔEN TO XΩPAEI ANΘPΩΠINOΣ ΝΟΥΣ AYTO…Τι Bpήκαv Tελικά oι Aστυvoμικoi oταν Koiταξαv πiσω απo τo Ψυyεiο;Πιάστηκε ένας άντρας που είχε κρυμμένο ένα κορίτσι σε ένα μικρό χώρο του σπιτιού του. Όταν οι αστυνόμοι έψαξαν καλύτερα, βρήκαν πως αυτό το έκανε για δεκαετίες.

Ο Michael Dunn, 57 ετών, έκανε μία τρύπα στον τοίχο του σπιτιού του για να κρύψει το μεγαλύτερο και πιο ενοχλητικό μυστικό της ζωής του. Έφτιαξε μία τρύπα πίσω από το ψυγείο του για να κρύβει τα κορίτσια που απήγαγε και κακοποιούσε σeξουαλικά, σύμφωνα με το Metro.

 Αρχικά, είχε φτιάξει έναν μικρό χώρο για να κρύψει ένα κορίτσι που το είχε σκάσει από το σπίτι του. Μετά όμως εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την έκρυβε και από την αστυνομία.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Dunn είχε απαγάγει 4 θύματα μέσα σε δεκαετίες. Βίασε μάλιστα το ένα από αυτά ενώ ήταν μόλις 10 χρονών.

Σας Ενδιαφέρει;  Η Θεωρία της «Κοίλης Γης»: Απόρρητες φωτογραφίες της NASA κόβουν την ανάσα... [video]

Ο δικαστής Tony Briggs είπε: “Η ιστορία δείχνει πως είσαι ένας ύπουλος άντρας με έντονη θέληση να κυριαρχείς.”

Τελικά, o Dunn κρίθηκε ένοχος για 10 βιασμούς, για 3 περιπτώσεις παράνομης φυλάκισης και για 3 περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης, κατά την διάρκεια της δίκης του τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το Metro, ο Dunn είχε χρησιμοποιήσει ένα πλαίσιο και ένα τσουβάλι με χώμα για να κρύψει το κορίτσι από την αστυνομία 8 ή 9 φορές.

Ο δικαστής Briggs, ωστόσο, ήθελε να σημειώσει πως το θύμα ήθελε να κρυφτεί από την αστυνομία. Ο κατήγορος Richard Bennett είπε στο δικαστήριο πως ο Dunn ήξερε πως το κορίτσι είχε υποστεί κακοποίηση από συγγενή της όταν το εκμεταλλεύτηκε και την βίασε.

Σας Ενδιαφέρει;  Απίστευτο: Ολόκληρο το χωριό του, ακόμη και η μητέρα του, πίστευαν ότι είναι τρελός. Αλλά δείτε τι έφτιαξε!

Η πρώτη του υπόθεση βιασμού ήταν όταν ήταν 19 και είχε επιτεθεί σε ένα κορίτσι που ήταν μόλις 10. Της μίλησε λογικά: “Είναι αυτό που κάνουν τα αγόρια με τις κοπέλες τους.”

Ο Dunn, ο οποίος είναι πατέρας 6 παιδιών, βρέθηκε να έχει “πολύ εκρηκτική ιδιοσυγκρασία, ειδικά όταν είναι μεθυσμένος,” σύμφωνα με τον δικαστή Briggs.

Ένα από τα κορίτσια που κρύφτηκε μέσα στην τρύπα είπε πως διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Ο δικαστής Briggs είπε: “Ακόμα αρνείσαι την ευθύνη των πράξεών σου, λέγοντας πως όλα είναι ψέματα για να σε καταδικάσουν.”

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ