Η «KAYTH» επιχειρηματίας με τις ζαρτιέρες που προκάλεσε πανικό στο Επιμελητήριο Αχαΐας!

317

Χαμός έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας με την είσοδο στο χώρο της ψηφοφορίας

μιας ώριμης καλλονής με ιδιαίτερα σεξουαλικό ταμπεραμέντο που είχε προσέλθει για να ψηφίσει.

Η επιχειρηματίας προκάλεσε με την είσοδό της πανικό στο χώρο, με την εικόνα της και μόνο. Αλλά δεν επρόκειτο να μείνει εκεί η έκπληξη για όσους παρευρίσκονταν στην αίθουσα ψηφοφορίας στο ισόγειο του χώρου του Επιμελητηρίου, όπου η κίνηση εκείνη την ώρα ήταν αυξημένη.

Κάποια στιγμή, έγινε το εξής απίθανο! Η επιχειρηματίας έδειξε να ενοχλείται από κάτι στη φούστα της. Όπως αποδείχθηκε αυτό ήταν το γεγονός ότι της είχε φύγει η ζαρτιέρα!

Αυτό δεν διέφυγε της προσοχής ενός εκ των επικεφαλής των υποψηφίων παρατάξεων που βρισκόταν στο σημείο μαζί με έναν φίλο του επιχειρηματία και οι οποίοι, όπως η πλειοψηφία των ανδρών που ήταν στο σημείο, κοίταζαν την εντυπωσιακή ψηφοφόρο που δεν τους ήταν γνωστή.

Σας Ενδιαφέρει;  Aλnθivn εξoμoλoγnσn της Γιάννας 34ετών-Τα πpoσovτα του ήταν τεράστια και δεν χώραγαν.....

Οι δυο άνδρες που είχαν σταθεί σε μια άκρη κοντά στην κάλπη και συζητούσαν για θέματα σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση, είδαν την ακομπλεξάριστη επιχειρηματία να σκύβει εν ψυχρώ να ανασηκώνει τη φούστα της και να διορθώνει την… ατίθαση ζαρτιέρα πιάνοντάς την ξανά στο ειδικό κλιπ, σαν να βρίσκεται στο σπίτι μπροστά στο καθρέφτη της!

Έμειναν και οι δύο ξεροί από την κίνηση και κοιτάχτηκαν μεταξύ τους να δουν αν πράγματι το είδαν το θέαμα ή το φαντάστηκαν, ενώ ακόμη έχουν να το λένε ως ένα από τα πιπεράτα της αναμέτρησης που δεν είχε μόνο γκρίνια, αλλά και γυναικεία κοκεταρία και μάλιστα δυο βήματα από την κάλπη.

Σας Ενδιαφέρει;  Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό για τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα

Η ταυτότητα της ωραίας γυναίκας παραμένει ακόμα …μυστήριο.

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ