Δεν αντέχω τη μιζέρια του! Θα βγω με το αφεντικό μου!

395

Καλησπέρα σας, με λένε Δάφνη και είμαι 32 χρονών. Από το σχολείο ακόμα διατηρώ μια σχέση με ένα παιδί στην ηλικία μου τον Άγγελο.Με τον Άγγελο δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Βλέπετε ο Άγγελος δεν είναι και αυτό που λέμε οικονομικά ευκατάστατος.

Παρόλα αυτά συγκατοικούμε σε ένα δυάρι και πληρώνουμε τα έξοδα μισά μισά.

Πριν δυο χρόνια είχαμε περάσει μια δύσκολη περίοδο στη σχέση μας. Είχαμε χωρίσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Ο Άγγελος τότε είχε χάσει τη δουλεία του και αναγκαστικά τα περισσότερα οικονομικά βάρη του σπιτιού έπεσαν πάνω μου.

Το θεώρησα απαράδεχτο να δουλεύω εγώ και να συντηρώ και τους δυο μας. Στο κάτω κάτω εγώ είμαι η γυναίκα όχι ο άντρας του σπιτιού.

Σας Ενδιαφέρει;  Αλnθivn εξoμoλoγnσn: Όλα όσα συμβαίνουν σε ένα VΙΡ $εx ρartγ

Ο χωρισμός μας κράτησε 5- 6 μήνες ώσπου ο Άγγελος βρήκε καινούργια δουλεία και μπορούσε να μου προσφέρει τουλάχιστον τα απαραίτητα.

Τον αγαπάω δε λέω, αλλά ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι ο άντρας της ζωής μου. Εγώ λατρεύω τα ταξίδια και θέλω να γυρίσω όλο το κόσμο.
Με τον Άγγελο τόσα χρόνια έχουμε πάει μόνο 2 φορές στο εξωτερικό και το περισσότερο ήταν 20 μέρες στην Κούβα.

Φυσικά και ήταν δική μου επιλογή αυτό το ταξίδι και εκείνος μου του είχε βγάλει ξινό. Με κατηγορούσε ότι ξόδεψα μια περιουσία, ότι δεν υπολογίζω το πόσο δύσκολα τα βγάζουμε πέρα οικονομικά.

Δεν ταιριάζουμε καθόλου! Έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για πολλά θέματα.

Σας Ενδιαφέρει;  Τραυματίζεται ο Βασάλος-Μεγάλες αλλαγες στο Survivor-VIDEO

Είμαι προβληματισμένη!

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση και η αλήθεια είναι ότι πλέον είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσω οικογένεια, να κάνω ένα παιδί.

Προφανώς και ο Άγγελος δεν είναι ικανός να προσφέρει σε εμένα και σε ένα παιδί όσα χρειαζόμαστε.

Εδώ δεν έχει λεφτά για ένα ταξίδι, πως θα συντηρήσει εμάς;

Πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά το μέλλον μου.

Πρέπει να βρω έναν άνθρωπο που θα μπορεί να με στηρίξει οικονομικά σε ότι χρειαστώ! Όπως για παράδειγμα το αφεντικό μου.

Ο εργοδότης μου είναι ένας αρκετά ευκατάστατος άνθρωπος και από την πρώτη στιγμή είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για μένα.

Σας Ενδιαφέρει;  Έπιασα τον άντρα μου με τον εpαστn του στο κpeβάτi!

Με φλερτάρει συνεχώς και μου τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα για να βγω μαζί του ένα ραντεβού. Τόσο καιρό απέφευγα την πρόταση του εξαιτίας του Άγγελου.

Όμως τελικά αποφάσισα να δεχτώ να βγω μαζί του. Θα βγούμε το Σάββατο για δείπνο σ’ ένα πολύ γνωστό και ακριβό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στον Άγγελο φυσικά του είπα ότι θα πάω σε ένα επαγγελματικό δείπνο. Έχω μεγάλη αγωνία για το ραντεβού.

Αν πάει καλά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να προχωρήσω με το αφεντικό μου και να αφήσω τον Άγγελο. Πρέπει να κοιτάξω τη ζωή μου!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ