Διαζύγιο-β0μβα στην Showbiz!! Οριστικό τέλος μετά από εννέα χρόνια γάμου και ένα παιδί.

906

Διαζύγιο-β0μβα στην Showbiz!! Οριστικό τέλος μετά από εννέα χρόνια γάμου και ένα παιδί.Δεν το περίμενε κανείς αυτό….Άλλος ένας χωρισμός ξαφνιάζει την Showbiz.Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή από το ίδιο το πρώην πλέον ζευγάρι, μέσω κοινής του δήλωσης που δημοσιεύτηκε.

Η αλήθεια είναι όμως, πως ξάφνισαν τους πάντες…Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή από το ίδιο το πρώην πλέον ζευγάρι, μέσω κοινής του δήλωσης που δημοσιεύτηκε. Η αλήθεια είναι όμως, πως ξάφνισαν τους πάντες.

Σε αυτήν οι δυο ηθοποιοί αναφέρουν:

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Σας Ενδιαφέρει;  Power Of Love: Επιτέλους φιλήθηκαν... αφού πρώτα τον είπε... [video]

Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα. Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly».

Διαζύγιο βόμβα στο Χόλυγουντ, καθώς μετά από εννέα χρόνια γάμου, ο ηθοποιός

Channing Tatum και η επίσης ηθοποιός, Jenna Dewan Tatum, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan Tatum συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2006, στα γυρίσματα του «Step Up». Οι δυο τους παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα στην Καλιφόρνια και το 2013 ήρθε στη ζωή η μοναχοκόρη τους Everly…

Σας Ενδιαφέρει;  Αποχώρηση – σοκ από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος τα… πήρε κι έφυγε;

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ