Εύκολα-γρήγορα-γευστικά κεφτεδακια τυλιχτά για γευστικές απολαύσεις

62

Αυτά τα γευστικά τυλιχτά κεφταδάκι που είναι εύκολα στην παρασκευή  το μονο που χρειάζονται ειναι να χρησιμοποιήσετε μερικά υλικά που πιθανώς να έχετε ήδη στο ψυγείο και το ντουλάπι σας……..

Τι υλικά θα χρειαστείτε:

Συστατικά
16 κατεψυγμένα ιταλικά κεφτεδάκια
ρολά μεσημεριανού φαγητού Pillsbury
1 κουπα τριμένο τυρί μοτσαρέλα (4 oz)
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ζυμαρικών βασιλικού τομάτας (από βάζο)
2 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα

  • Θερμάνετε το φούρνο στους 180°C. Βάλτε στο ταψί αντικολητικό χαρτί μαγειρέματος. Ξεπαγώστε τα κεφτεδάκια σε φούρνο μικροκυμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρώς. Ξετυλίξτε και χωρίστε τη ζύμη σε 2 μακρά ορθογώνια.Τοποθετήστε  τις στο αντικολητικό χαρτί σε απόσταση μεταξύ τους. Πιέστε σταθερά τις άκρες και τις διατρήσεις για να σφραγίσουν.
  • Βάλτε την μοτσαρέλα στο κέντρο και των δύο τεμαχίων της ζύμης. Τοποθετήσε ομοιόρφα 8 κεφτεδάκια πάνω από το τυρί σε κάθε κομμάτι ζύμης. Βάλτε σάλτσα ζυμαρικών ή ότι άλλη σάλτσα θέλετε πάνω από τους κεφτέδες. Πιέστε τα άκρα για να σφραγίσουν.
  • Ξεκινώντας από το ένα άκρο, τεντώστε και τραβήξτε και τις δύο πλευρές της ζύμης προς τα πάνω και ανάμεσα σε κάθε κουλούρα. Πιέστε μαζί για να σφραγίσει η ζύμη.

  • Με ένα μαχαίρι κόψτε σε ομοιόρφα κομμάτια μεταξύ απο τα  κεφτεδάκια.

  • Σε ενα μικρό μπολ, ανακατέψτε λιωμένο βούτυρο, την καρυκεύματα και σκόνη σκόρδου.Βουρτσίστε ομοιόμορφα τη ζύμη. Πασπαλίστε με τυρί παρμεζάνα.

  • Ψήνετε 26 με 30 λεπτά ή έως ότου η ζύμη πάρει ένα βαθύ χρυσό καφέ και τα κεφτεδάκια είναι ζεστά στο κέντρο . Σερβίρετε με πρόσθετη ζεστή σάλτσα ζυμαρικών έαν θέλετε.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Σας Ενδιαφέρει;  Πανευκολο παγωτο σοκολατα χωρις παγωτομηχανη με 4 υλικα

Διαβάστε την συνέχεια εδώ