Θα σας αποκαλύψω πως τον «έφαγα» από ΠΑΝΤΟΥ 7 φορές μέσα σε ένα βράδυ απο 4 διαφορετικούς αvτpεs

2480

Είμαι η Γεωργία και είμαι 34 ετών παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια.Η σeξouαλική δραστηριότητα δεν λείπει καθόλου από τον γάμο μου αντιθέτως θα έλεγα ότι κάνουμε και αρκετό και ωραίο $eξ με τον άντρα μου τουλάχιστον έτσι πίστευα μέχρι να έρθει στην ζωή μου πριν λίγεs μέρες μία ξέφρενη νύχτα……

Είμαι 1,72 στο ύψος και 60 κιλά έχω ωραίο στήθος όχι πολύ μεγάλο και πολύ ωραία οπίσθια σύμφωνα με την γνώμη του αντρικού κοινού που είναι στον κύκλο μας. Σύμφωνα με την γνώμη κάποιων πολλοί φίλων μας είμαι πολύ όμορφη γυναίκα.

Γενικά δεν είμαι πολύ απελευθερωμένη αλλά ούτε και άπειρη στο σεξ . Έχω κάνει αρκετά πράγματα και ειδικά με τον άντρα μου. Αλλά δεν είχα ξεσαλώσει ποτέ μέχρι τότε.

Σας Ενδιαφέρει;  Πnpαv π@pτouz@ την μάνα μου[BINTEO]

Ένα Σάββατο λοιπόν βγήκαμε με τις φίλες μου το βράδυ και είχαμε σκοπό να το ρίξουμε έξω και να γυρίσουμε το πρωί στα σπίτια μας.

Έτσι λοιπόν πήγαμε σε ένα μπαράκι που το είχαμε σαν στέκι να πιούμε το πρώτο χαλαρό ποτάκι.

Μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο μπαρ ένας άντρας πραγματικός κούκλος ήταν ψηλός σίγουρα πάνω από 1,85 – 1,90 γεροδεμένος λες και είχε ένα φωτάκι επάνω του.

Τον παρατηρούσαμε όλες μαζί και σχολιάζαμε το πόσο ωραίος ήταν και τη σεξ θα έκανε. Οι τρεις φίλες μου που ήταν εκεί επέμεναν ότι κοιτούσε εμένα αν και όλες ήμασταν αρκετά εντυπωσιακές εκείνο το βράδυ.

Σας Ενδιαφέρει;  Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Κέλλυς 38 ετών: «Με περίμενε σε ΚΟΣΜΙΚΟ ρεστοράν. Μετά με ακολούθησε στη ΣΟΥΙΤΑ και…..»

Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχαμε κάνει πραγματικά ακτινογραφία από τον τύπο ήρθε και μας μίλησε με αρκετή άνεση.

Μετά από περίπου 1 ώρα και όταν πήγαν οι δύο φίλες μου στην τουαλέτα έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ότι ήθελε να..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΠΙΠΕΡΑΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ