Εξέλιξη – σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος που αναζητούσε η Νικολούλη την Παρασκευή!

664

Μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της εξαφάνισης του από και το απίστευτο παρασκήνιο που ήρθε στο φως με την επιτόπια έρευνα μες στη νύχτα που πραγματοποίησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Ο Βαγγέλης Αμπατζόπουλος 63 χρόνων, βρισκόταν για τρεισήμισι μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Αθηνών. Πέθανε από παθολογικά αίτια μία μέρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το τραγελαφικό είναι πως ο άτυχος οδηγός ταξί είχε δηλώσει τα στοιχεία του στους νοσοκόμους του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν από τα Πετράλωνα, στις 9 Μαρτίου.

Το πρωινό εκείνης της μέρας αστυνομικοί τον εντόπισαν σε άσχημη κατάσταση μέσα στο ταξί που οδηγούσε. Ειδοποίησαν την κόρη του που αδυνατούσε να τον παραλάβει, αλλά και ασθενοφόρο στο οποίο αρχικά αρνήθηκε να μπει.

Σας Ενδιαφέρει;  Έκτακτο! Μόλις βρέθηκε ζωντανή, η Αγνοούμενη κοπέλα που έψαχνε αγωνιωδώς η Νικολούλη!

Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν στην οδό Θεσσαλονίκης στα σκαλιά ενός κτιρίου και οι κάτοικοι ειδοποίησαν εκ νέου το ΕΚΑΒ . Τον έπεισαν να δεχτεί ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Μια μέρα μετά, η καρδιά του τον πρόδωσε και κατέληξε στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Ο αδελφός του όλο αυτό το διάστημα έψαχνε σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, δηλώνοντας όμως διαφορετική ημερομηνία εξαφάνισης…

Πηγη: anikolouli.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ