Έκτακτο- Δήλεσι! Μόλις βρέθηκαν ζωντανές, οι 2 αγνοούμενες ανήλικες αδερφές! Σοκάpει η καταγγελία τους.

402

Έκτακτο- Δήλεσι! Μόλις βρέθηκαν ζωντανές, οι 2 αγνοούμενες ανήλικες αδερφές! Σοκάpει η καταγγελία τους.

Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο ανήλικων που είχαν εξαφανιστεί στο Δήλεσι.Σοκάpει η καταγγελία των δύο ανήλικων κοpιτσιών.Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού είναι καλά στην υγεία τους.

Τέλος μπήκε στην αγωνία της οικογένειας των δύο κοριτσιών που είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Δήλεσι από την περασμένη Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η Ντανιέλα και η Εμμανουέλα μετά την επικοινωνία που είχαν με την οργάνωση και την υποστήριξη που δέχθηκαν, πείστηκαν να έρθουν σε επαφή με την Αστυνομία προκειμένου να πουν πού βρίσκονται.

Σας Ενδιαφέρει;  Αρρωστημένο: 40χρονη έμεινε έγκυος με…

Τόσο η 17χρονη Ντενίσα όσο και η 16χρονη Εμμανουέλα είναι καλά στην υγεία τους.

Δήλωσαν ότι βρίσκονται στο Ναύπλιο μαζί τον ενήλικο φίλο τους, ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, και ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να έρθουν να τους παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα. Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, με σκοπό να τις βοηθήσει και να τις πείσει να επιστρέψουν.

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοικογενειακή βία και έτσι σχηματίσχθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων.

Σας Ενδιαφέρει;  Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το μυστικό διατροφής της: «Η δίαιτα που με βοήθησε να μπω ξανά στο νούμερο 27»

Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ