Ελευθερία Αγραφιώτου-Βρήκαν γνωστό DNA-Ποιον ψάχνουν τώρα

88
Ελευθερία Αγραφιώτου

Ελευθερία Αγραφιώτου.Τι δείχνει το νέο DNA που βρέθηκε στα νύχια της;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας στο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι της άτυχης 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα σημαντικό στοιχείο που φέρνει τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση κοντά στα ίχνη του δολοφόνο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, πρόκειται για ένα ορφανό γενετικό υλικό (DNA) που βρέθηκε έπειτα από λεπτομερείς έρευνες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εκτιμάται ότι ανήκει στο δολοφόνο της.

Όπως είναι γνωστό, η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του δράστη, παρόλο που αντιστάθηκε σθεναρά προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, είχαν βρει στο χώρο του εγκλήματος ίχνη από την αιματηρή καταδίωξη της άτυχης γυναίκας και της σκληρής μάχης που έδωσε με τον φονιά.

Σας Ενδιαφέρει;  Αυστηρή προειδοποίηση για την κακοκαιρία και από τον Τάσο Αρνιακό: Νέα επιδείνωση και κυκλώνας! – Δείτε σε ποιες περιοχές

Εξαρχής, λοιπόν, θεωρούσαν απολύτως βέβαιο ότι θα υπήρχαν στα νύχια της ιστοί από το δέρμα του δολοφόνου της. Ωστόσο, είχε περάσει ένας μήνας μετά τη δολοφονία, ώσπου να εντοπιστεί το πτώμα της Αγραφιώτου.

Όταν βρέθηκε ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, με αποτέλεσμα πολλά από τα στοιχεία (όπως αποτυπώματα και DNA) να έχουν «καεί» από τα σωματικά υγρά της.

Έτσι, απαιτήθηκαν ενδελεχείς έρευνες στα εργαστήρια, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί στα νύχια της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου το γενετικό υλικό, που όλα δείχνουν ότι ανήκει στο δολοφόνο της.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε αυτό το σημαντικό στοιχείο οι αστυνομικοί το κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό και το συνέκριναν με το αρχειακό υλικό που είναι καταχωρισμένο στη βάση δεδομένων γενετικού υλικού.

Σας Ενδιαφέρει;  ALERT-Aν νιώσεις αυτά τα συμπτώματα πιθανoτατα πάσχεις απo Hπατiτιδα A

Δεν ανήκει στο «δράκο» του Αμαρουσίου

Όμως, διαπιστώθηκε ότι το DNA δεν ανήκει σε κάποιον από τους σεσημασμένους που είχαν συλληφθεί κατά καιρούς, ούτε στον νεαρό «δράκο» του Αμαρουσίου που είχε συλληφθεί για επιθέσεις σε βάρος γυναικών σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής, εκείνες τις ημέρες του Μαΐου του 2016 που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για το δολοφόνο της Αγραφιώτου.

Το άτομο που δολοφόνησε την Ελευθερία Αγραφιώτου, άγρια, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ