Έσκασε μόλις τώρα!! Ποιοι θα λάβουν έξτρα χρήματα 28 Φεβρουαρίου;

1090

Έσκασε μόλις τώρα!! Ποιοι θα λάβουν έξτρα χρήματα 28 Φεβρουαρίου;Σύμφωνα με τα αρμόδια υπουργεία…οι δικαιούχοι πρέπει να ελέγξουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους.Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται.

Το ποσό των 64.256.843,74 ευρώ θα καταβληθεί σε 294.685 δικαιούχους και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αφορά συνολικά περισσότερα από 630.000 άτομα.

Η πληρωμή του θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σας Ενδιαφέρει;  Ανακοίνωση – Boμβα από την Alpha Bank – Δείτε τι απατεωνιά κάνουν και πως κοροϊδεύουν τους πελάτες τους!

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί,

χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή…

Σας Ενδιαφέρει;  Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει με το Bίντεο που δημοσίευσε, δείχνοντάς την 24 ώρες Mετά το χειρουργείο.

Πηγή: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε την συνέχεια εδώ