Τρελές Aποκαλuψεis για Νατάσα Καλογρίδη: Με Ποιους «Πιτσιρικάδες» Είχε Σχέση Πριν τον Λυκουρέζο και Πόσο Χρονών ειναι Πραγματικά!

357

Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη και με ποιους τα είχε πριν τον Λυκουρέζο;Κάνουμε μια αναδρομή στην άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα ζωή της εκρηκτικής Νατάσας Καλογρίδη αποκαλύπτοντας τις σχέσεις που είχε πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Οι «πιτσιρικάδες» της Νατάσας Καλογρίδη:

Η Νατάσα Καλογρίδη σίγουρα είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz. Την καρδιά της την έδωσε σε έναν και μοναδικό άντρα, με τον μόνο που χόρεψε τον χορό του Ησαΐα αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μενεγάτο, που μετά από 10 ημέρες γνωριμίας την ζήτησε σε γάμο, ενώ μετά από 7 μήνες χώρισαν.

Σας Ενδιαφέρει;  Τα θέλει ο κώλ@ς του Αλέξη Κούγια: Ποια Ιστορική ομάδα της Αθήνας αγόρασε. Δεν θα πιστεύετε ποιον έβαλε Πρόεδρο

Στην συνέχεια, ακολούθησε ο Γιώργος Χρήστου τον οποίο γνωρίσαμε από το FAME STORY.

H σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον πρωταγωνιστεί του Τατουάζ, είχε συζητηθεί πολύ ωστόσο οι δυο τους δεν είχαν παραδεχθεί ποτέ αυτόν τον έρωτα.

Η τελευταία σχέση της Νατάσας Καλογρίδη πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ήταν με τον νερό Μιχάλη-Παναγιώτη Πιλαλάκο, τον οποίο χώρισε όταν επέστρεψε από τις Φιλιππίνες.

Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη;

Σύμφωνα πληροφορίες, η Νατάσα Καλογρίδη είναι γεννημένη το 1963. Με άλλα λόγια, έχει κλείσει αισίως τα 55 της χρόνια. Και να φανταστεί κανείς ότι με το ζόρι θα πίστευε κανείς πως έχει αγγίξει τα 40.

Σας Ενδιαφέρει;  Ελένη Ράντου: Ένιωθα πολύ άσχημη…

Κατά κοινή ομολογία, πάντως, είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ