Γνωστή τραγουδίστρια σε ξέφρενο πάρτι με αγόρια: Τι τα τάισε και κατέληξε για ράμματα

138

Στο νοσοκομείο κατέληξε γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα ξέφρενο πάρτι που έκανε στο σπίτι της την Κυριακή της Αποκριάς με τέσσερις άντρες, μία φίλη της και μεγάλες ποσότητες από γνωστό διεγερτικό superfood.

Το εναλλακτικό πάρτι που είχε κανονίσει στο σπίτι της από ότι φαίνεται δεν της βγήκε σε καλό.

Νωρίς το επόμενο πρωί με έντονους πόνους μετέβη στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε ράμματα όπισθεν.

Οι τέσσερις άντρες οι οποίοι ήταν και επαγγελματίες στρίπeρ, σύμφωνα με τη φίλη της, ήταν αρκετά γεροδεμένοι. Και μάλιστα η τραγουδίστρια για να μεγιστοποιήσει την απόδοση τους και να έχουν μία έντονη και ξέφρενη βραδιά όλοι τους, τους έβαλε να πάρουν από μία κουταλιά πασίγνωστου σeξουαλικού superfood που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και ενάμιση χρόνο και προσφέρει έντονη δράση χωρίς κόπωση και παύση.

Σας Ενδιαφέρει;  Τελευταία Εξέλιξη: Κακά Μαντάτα για τον Αγγελίδη. Θα Χρειαστεί…

Μάλιστα έφαγαν και οι δύο φίλες από ένα κουταλάκι για να εξασφαλίσουν και τη δική τους ευχαρίστηση και την σeξουαλική τους διέγερση γεγονός που τις έκανε ακόμα πιο παθιασμένες κατά την επαφή.

Σύμφωνα με την αλώβητη φίλη της, η εμπειρία αυτή ήταν απίστευτη, όπως και η αίσθηση που είχαν, και μάλιστα η διάρκεια των επαφών ξεπέρασε τις 7 ώρες.

Προφανώς και η τραγουδίστρια ήθελε να περάσει καλά, αλλά το παράκανε λίγο, και αφού πλέον η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος, έχει αποφασίσει την επόμενη φορά να είναι λιγότερη αχόρταγη και να της μείνει μόνο η απόλαυση.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ