Το στoματiκo Σ E X Hummer: Τι είναι και γιατί έχει τρελάνει τους άνδρες

874
Οι αναφορές στο διαδίκτυο είναι όλο και πιο πολλές. Το Hummer είναι ένα νέο είδος στoματiκou σeξ και η ονομασία του προέρχεται από το γνωστό θορυβώδες όχημα.

Ονομάστηκε έτσι μιας και αυτός ο τύπος στoματiκou σeξ περιλαμβάνει πολύ … θόρυβο! (Θυμίζουμε ότι η λέξη hum σημαίνει βουητό).

Το στοματικό σεκς Hummer: Τι είναι και γιατί έχει τρελάνει τους άνδρες

Το μόνο που έχει να κάνει η γυναίκα είναι να επενδύσει ηχητικά την εpwτiκn πράξη του στoματiκou που τόσο αγαπούν όλοι οι άνδρες.

Την ώρα που περιποιείται τα yεvvnτiκά opyαvα του άνδρα, η γυναίκα δοκιμάσει να «μουγγκρίσει» δυνατά.

Οι αναφορές όσων έχουν δοκιμάσει αυτή την πρακτική μιλούν για μια υπέροχη αίσθηση μιας και οι μικρές αυτές ηχητικές δονήσεις προκαλούν πρόσθετη διέγερση στο πέos του άνδρα. Υπερβολικό; Μπορεί.

Σας Ενδιαφέρει;  Της μίλησε και τον απέφυγε μόλις όμως είδε τι έκρυβε η βαλίτσα του άλλαξαν τα πράγματα – Η εκδίκησή του…επική

Όπως και να έχει οι ήχοι και τα βογγητά που βγάζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεκς είναι πολύ διεγερτικές γιατί δηλώνουν πως πραγματικά απολαμβάνουν τον έρωτα και παθιάζονται με τον παρτενέρ τους. Οι ήχοι αυτοί μπορεί πραγματικά να ξετρελάνουν ένα αρσενικό στο κρεβάτι.

Ας δούμε τι συμβουλές δίνουν οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την τεχνική hummer.

-Ξεκινήστε με απαλούς ήχους και σταδιακά αυξήστε την ένταση.

-Φροντίστε η ένταση από ένα σημείο και μετά να είναι σταθερή. Έπειτα παρακολουθήστε το πώς συμπεριφέρεται το σώμα του άνδρα. Όταν βλέπετε ότι πλησιάζει στην κορύφωση αυξήστε τα βογγητά σας. Αν θέλετε πάλι να τον καθυστερήσετε μπορείτε να μειώσετε την ένταση της φωνής.

Σας Ενδιαφέρει;  Το συγκλονιστικό μήνυμα της φίλης του Μάνταλου! [Εικόνα]

-Δοκιμάστε την τεχνική και στους όρχεις του. Είναι εξίσου απολαυστική.

-Μην πείτε στο σύντροφό σας ότι θα εφαρμόσετε αυτή την τεχνική στο στοματικό σεκς . Κρατήστε το κρυφό, κάντε του μια μικρή έκπληξη!

Kαι τώρα μια δική μας συμβουλή: Είναι καλό να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι και να σπάτε τη ρουτίνα στο σεκς . Απλά φροντίστε ότι κάνετε να το νιώθετε και να μη γελοιοποιήστε απλά ακολουθώντας σεκς ουαλικές «μόδες»

Πηγή: www.boro.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ