Η ανάρτηση που πάγωσε το Facebook! Θρήνος για το γνωστό ηθοποιό! Έσβησε ο 2,5 ετών γιος του…

274

Η ανάρτηση που πάγωσε το Facebook! Θρήνος για το γνωστό ηθοποιό! Έσβησε ο 2,5 ετών γιος του…

Η θλιβερή είδηση έσκασε σαν βόμβα…Το σπαρακτικό του μήνυμα που πάγωσε το Facebook.Δυστυχώς ο μικρός δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη.Ο γιος του ηθοποιού είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει γνωστός ηθοποιός, καθώς έφυγε από τη ζωή ο μόλις δυόμιση ετών γιος του.

Ο γιος του ηθοποιού είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, το καλοκαίρι του 2016. Μετά από ένα χειρουργείο και θεραπείες, ο μικρός δεν τα κατάφερε.

Ο ηθοποιός επέλεξε να μην αποκαλύψει αμέσως τον 8άνατο του γιου του, αλλά -σχεδόν- ένα μήνα μετά, καθώς ο μικρός άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Ιανουάριο.

Σας Ενδιαφέρει;  Ο γάμος της χρονιάς: Το περιστατικό που στεναχώρησε απίστευτα την Δούκισσα Νομικού από το beach party!

Ο λόγος για τον Rob Delaney, ο οποίος γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσω των social media.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έγραψε στην ανάρτηση του:

«Έχω πολύ θλιβερά νέα. Ο δυόμιση ετών γιος μου Χένρι έχει φύγει από τη ζωή. Ο Χένρι είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2016, λίγο μετά τα πρώτα του γενέθλια, μετά από επίμονο εμετό και απώλεια βάρους. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του όγκου και δέχθηκε περαιτέρω θεραπεία μέσα στις αρχές του 2017. Τότε, ο καρκίνος επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο και ο Χένρι πέ8ανε τον Ιανουάριο.

Η σύζυγός μου, οι μεγάλοι αδελφοί του και εγώ είναι συντετριμμένοι.

Σας Ενδιαφέρει;  10 τραγούδια του Μητροπάνου που κάνουν ακόμη και τους ροκάδες να γουστάρουν

Ο Χένρι ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν έξυπνος, αστείος και άτακτος και είχαμε πολλές υπέροχες περιπέτειες μαζί, ειδικά αφού είχε επιστρέψει σπίτι μετά από δεκαπέντε μήνες στα νοσοκομεία. Θα προσπαθήσω να μην τρελαθώ από τη θλίψη. Δεν θέλω να χάσω την όμορφη ζωή τους. Ανυπομονώ για περισσότερες εμπειρίες μαζί τους. Ζητώ την κατανόηση και τον σεβασμό σας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν έγραψα εδώ».

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ