Η νέα κομπίνα που έχει κατακλέψει κόσμο στο Facebook

149

Σε παγίδα για πολλούς ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου μετατρέπεται το Facebook.Επιτήδειοι προσεγγίζουν τα θύματα τους μέσω ερωτικών βίντεο και φωτογραφιών, τα εκβιάζουν και τελικά εισπράττουν χρήματα που καταλήγουν ακόμα και σε off shore εταιρείες.

Εμφανίσιμες γυναίκες από το εξωτερικό πλησιάζουν χρήστες των social media, με δόλωμα φωτογραφίες και βίντεο. Στην αρχή είναι όλα όμορφα και ωραία στις συνομιλίες μέσω ίντερνετ, όμως μετά την διαδικτυακή διασκέδαση… ακολουθεί ο εκβιασμός που τις περισσότερες φορές δεν γίνεται γνωστός στις διωκτικές αρχές.

Το κύκλωμα έχει φροντίσει να καλυφτεί πίσω από το δαιδαλώδες διαδίκτυο και ζητά χρήματα από τα θύματα που τρέμουν στην ιδέα ότι θα διαπομπευτούν σε φίλους, γνωστούς και οικογενειακό περιβάλλον.

Σας Ενδιαφέρει;  Αυγά Θάνατος! Αν τα τρώτε έτσι, σταματήστε αμέσως

Τα περισσότερα θύματα είναι άντρες. Ειδικός σε θέματα ασφαλείας διαδικτύου προειδοποιεί ότι τις περισσότερες φορές, οι σέξι γυναίκες που βλέπει κάποιος χρήστης στην οθόνη κρύβουν ένα μυστικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από μια… καυτή ξανθιά αδύνατη καλλονή δεν αποκλείεται να βρίσκεται μια ωριμότερη κυρία πολύ πιο τσουπωτή…

Τις περισσότερες φορές τα κυκλώματα έχουν τους λογαριασμούς τους σε off shore εταιρείες, με έδρα κάποιο νησί του ωκεανού, κάνοντας έτσι την σύλληψη των μελών σχεδόν αδύνατη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ