Ξύπνησε με φρικτούς πόνους και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της! Της κόπηκε η ανάσα, όταν οι γιατροί της είπαν το λόγο.

589

Ξύπνησε με φρικτούς πόνους και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της! Της κόπηκε η ανάσα, όταν οι γιατροί της είπαν το λόγο.Δεν το χωράει ανθρώπινος νους- Δείτε φωτό που ακολουθούν…

Οι γιατροί στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν τους φόβους της. Μόλις ξύπνησε άρχισε να ουρλιάζει από πόνους και απόγνωση. Γιατί όταν ξύπνησε το πρωί δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της;

H 16χρονη Tylah Durie από την Αυστραλία είναι μία αρκετά συνηθισμένη έφηβη,

που σημαίνει πως νοιάζεται αρκετά για την εμφάνισή της. Περνάει αρκετό χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη φτιάχνοντας τα μαλλιά της και βάζοντας μακιγιάζ.

Μία μέρα, είχε την ιδέα να βάψει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της. Είχε βάψει ξανά τα μαλλιά της και δεν θεώρησε πως υπήρχε κάποιος κίνδυνος.

Σας Ενδιαφέρει;  Nύφη θηλάζει το μωρό της την ώρα του γάμου της και διχάζει το διαδίκτυο

Είχε κάνει όμως λάθος.

Αφού όποτε πήγαινε για βάψιμο όλα πήγαιναν καλά, δεν το σκέφτηκε καν να κοιτάξειτα ακριβή συστατικά.

Αντίθετα όμως με τα άλλα προϊόντα που είχε αγοράσει, αυτό είχε p-Phenylenediamine ή αλλιώς PPD. Αυτό το χημικό χρησιμοποιείται συχνά σε χέννα ή άλλε μορφές χρωματισμών.

Πριν έρθετε σε επαφή με το χημικό, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε εάν είστε αλλεργικός σ’αυτό κάνοντας ένα γρήγορο τεστ. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν αν το αντέχουν ή όχι, κάτι που μπορεί να τους φέρει σε μία κατάσταση, όπως έπαθε η Tylah.

Την επόμενη μέρα, η Tylah ξύπνησε και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της.

Σας Ενδιαφέρει;  Άσχημα Νέα για Κρατερό Κατσούλη: Ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η αντίδραση στο προϊόν ήταν τόσο δυνατή που τα μάτια της είχαν πρηστεί και δεν άνοιγαν. Κατάλαβε πως έπρεπε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

“Ξύπνησα σχεδόν τυφλή επειδή δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου και ούρλιαζα κλαίγοντας. Πονούσα φρικτά. Ήταν σαν να μου είχαν ρίξει άμμο στα μάτια και δεν μπορούσα να τη βγάλω.”

Οι γιατροί στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν τους φόβους της.

Είχε χημικά εγκαύματα στα φρύδια της και δεν μπορούσε να δει λόγω του πρηξίματος. Την επόμενη μέρα ένας γιατρός της είπε πως ήταν πολύ τυχερή που δεν τυφλώθηκε.

Χάρη στην επέμβαση των γιατρών και μίας φαρμακευτικής αγωγής, έχει αναρρώσει και είναι μια χαρά. Ελπίζουμε η ιστορία της να βοηθήσει να αποτραπεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

Σας Ενδιαφέρει;  ΣΟΚ: Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Ακόμα και αν δεν είστε αλλεργικοί στα χρώματα, ένα νέο συστατικό μπορεί να προκαλέσει φρικτό πόνο. Η Tylah το έμαθε με τον δύσκολο τρόπο, αλλά για τους υπόλοιπους από μας καλό θα ήταν να ελέγχουμε δυο φορές ένα νέο προϊόν ομορφιάς πριν το χρησιμοποιήσουμε. Καλύτερα να είμαστε ασφαλείς παρά να το μετανιώνουμε μετά…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ