«Απεβίωσε» μετά από πολυετή άνιση μάχη με την ποιότητα το χιούμορ του Λάκη

789

«Έφυγε» σε ηλικία 61 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με την ποιότητα το χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου.Το χιούμορ του γνωστού κωμικού έδινε άνιση μάχη με την ποιότητα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ τους τελευταίους μήνες η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί δραματικά, κάτι που ήταν εμφανές σε όλους, εκτός από τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου γεννήθηκε το 1956 στη Λάρισα και γνώρισε την πρώτη μεγάλη επιτυχία το 1992, όταν πρωταγωνίστησε στην εκπομπή Δέκα Μικροί Μήτσοι, την οποία και προσπαθεί ξανά να επαναφέρει στην ζωή!!

Όμως, τα τελευταία χρόνια η κόπωση και η παρατεταμένη επαφή και η τριβή με κυβερνητικά στελέχη προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη στο χιούμορ του κωμικού, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μια σκιά του παλιού του εαυτού, όπως λένε αυτοί που το γνώριζαν.

Σας Ενδιαφέρει;  Ποια Δήμητρα βρε; Θα σας πέσει το σαγόνι, μόλις δείτε την μητέρα της Δήμητρας Ματσούκα!

Όπως ανακοινώθηκε, το χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου θα ταφεί στα κεντρικά γραφεία του MEGA,όπου και αναδείχθηκε και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό πολιτικό κύκλο, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα είναι αριστερός ή δεξιός!!!

Σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, αντί για επικήδειο θα εκφωνηθεί πρόσφατο αστείο του για τα ΑΜΕΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ