Μεσολόγγι: Ανατροπή Boμβα για 44χρονη! Η φωτό-ντοκουμέντο με την νεκpή Ειρήνη που αλλάζει τα πάντα…

369

Μεσολόγγι: Ανατροπή β0μβα για 44χρονη! Η φωτό-ντοκουμέντο με την νεκpή Ειρήνη που αλλάζει τα πάντα…

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτό…με την Ειρήνη Λαγούδη νεκpή μέσα στο αυτοκίνητό της.Το αποτύπωμα του παπουτσιού της στο πίσω παράθυρο και το άθικτο μπιτόνι.

Eπίσης, κατά παράξενο τρόπο η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου.Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στο φως την Πέμπτη η εκπομπή

«Αλήθειες με τη Ζήνα», προβάλλοντας την εικόνα της νεκpής Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ξεκάθαρα το σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού που αναφέρει στο πόρισμά του και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλά ξεκάθαρα για σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.

Σας Ενδιαφέρει;  Βρέθηκε κοκαΐνη στο δωμάτιο του Κόκκαλη Junior

Όπως εκτίμησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Β. Ταουξής,

το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, την απέλπιδα προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η Ειρήνη στη φωτογραφία, η οποία είναι επεξεργασμένη, φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι της πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Εντύπωση επίσης προκαλεί, το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το μπιτόνι το οποίο περιείχε πετρέλαιο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν άθικτο, χωρίς καμία αλλοίωση από τη φωτιά, όπως επίσης και μια πλαστική λεκάνη.

Σας Ενδιαφέρει;  ΕΚΦΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ! Πλήρωναν μητέρες να τους δίνουν τα βρέφη τους και τα… βίαζαν ομαδικά!

Στην έκθεσή του, όπως μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη, ο κ. Γκουρμπάτσης μιλά ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια και κάνει λόγο για πολλά κενά στην έρευνα της αστυνομίας…

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στο Star:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ