«ΣAΛOΣ” – Έρχεται Pιάλιτι με ζευγάρια που θα γυρίζουν τις δικές τους ταινίες πopvo;

151

Νομίζατε πως τα είχατε δει όλα στην τηλεόραση…Μάλλον θα αναθεωρήσετε αφού με το σοκαριστικό να έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, οι απανταχού τηλεοπτικοί παραγωγοί κατεβάζουν όλο και πιο προκλητικές ιδέες για να «ερεθίσουν» το τηλεοπτικό κοινό, ανεβάζοντας τα νούμερα.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση έδωσαν άλλη έννοια σε αυτό και για την ακρίβεια, την… κυριολεκτική!

Και πώς όχι όταν ανάμεσα στα ριάλιτι επιβίωσης, μαγειρικής, τραγουδιού, χορού, ικανοτήτων και αγάπης ευελπιστούν να στριμώξουν και τα ριάλιτι πoρνό!

Γιατί μπορεί αυτό να μην αποτελεί καινοτομία για εταιρείες της «ροζ» βιομηχανίας που έχουν ήδη χρηματοδοτήσει ριάλιτι που προβάλλονται κυρίως διαδικτυακά, προκειμένου να βρουν τα επόμενα μεγάλα ονόματα του πoρνό, ωστόσο αυτήν τη φορά, τα ηνία παίρνει το βρετανικό κανάλι Channel 4!

Σας Ενδιαφέρει;  Την απάτησε ο άντρας της επειδή ήταν παχουλή, αλλά τώρα μάλλον το μετανιώνει [Εικόνες]

Σύμφωνα λοιπόν με το κόνσεπτ που νέου ριάλιτι που έχει στα σκαριά το βρετανικό κανάλι, ζευγάρια θα γυρίζουν τις δικές τους ακατάλληλες για ανηλίκους ταινίες. Και επειδή το πάντα φιλοθεάμον κοινό «διψά» πάντα εκτός από σ εξ και για αίμα, οι υπεύθυνοι του ριάλιτι ξεκαθαρίζουν πως τα ζευγάρια που ονειρεύονται δόξα, χρήμα, καριέρα στη «ροζ» βιομηχανία ή όλα αυτά μαζί θα πρέπει πού και πού να «σφάζονται» κιόλας πριν «τα βρουν» στο κρεβάτι…

Το ριάλιτι θα αποτελείται από τέσσερις ενότητες, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα παίρνουν μέρος τρία ζευγάρια τα οποία θα προσπαθούν να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα και να διορθώσουν τη σχέση τους μέσω της σε ξουαλικής οδού, στην άκρη της οποίας θα βρίσκονται εκατομμύρια τηλεθεατές…

Σας Ενδιαφέρει;  Χρήστος Σιμαρδάνης-Αυτή ήταν η ασθένεια που τον οδήγησε στο θάνατο

Ενεργό, δε, ρόλο σε αυτό (μόνο στο μπλα μπλα πάντως) θα έχει και ένας se x therapist που θα φέρνει πιο κοντά τα ζευγάρια.

Από την πλευρά τους πάντως, οι παραγωγοί του «Se x Tape» κάνουν λόγο για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα – κοινωνικό πείραμα που θα βοηθά τους ανθρώπους να τα ξαναβρούν μεταξύ τους, τονώνοντας με ένεση… ρομαντισμού (;) τη σχέση τους που θα οδηγούνταν σε ολική ρήξη. Κάτι σαν κοινωνικό έργο δηλαδή… Αλίμονο…

«Το S ex Tape υπόσχεται να είναι ένα αποκαλυπτικό και εκπληκτικό κοινωνικό πείραμα που προσφέρει μια συναρπαστική ματιά μέσα στη σχέση ενός ζευγαριού», τονίζει ο εκτελεστικός παραγωγός Gary Chippington.

Σας Ενδιαφέρει;  “Πέθαvαv” πασίγνωστο ηθοποιό στο Facebook! Όποιος “κλικάρει” το κομμάτι κολλάει ιό!

Υπενθυμίζεται τέλος πως από το Chanel 4 προβαλλόταν και το ριάλιτι Se x Box ή αλλιώς το… Κουτί των Oργίων μέσα στο οποίο άγνωστοι το έκαναν μπροστά σε ζωντανό κοινό!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ