Πειρατές κάνουν το Τραγικό Λάθος να Πλησιάσουν το Πλοίο. Αυτό που Έγινε Όταν τους Κατάλαβαν Δεν θα το Ξεχάσουν Ποτέ

521

Η πειρατεία στην Αραβική Θάλασσα είναι μία σοβαρή απειλή για την διεθνή ναυτιλία και κοστίζει σχεδόν 16 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.Ενώ η διεθνής κοινότητα έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση της πειρατείας, οι ΗΠΑ έχουν επιτρέψει στα αμερικανικά πλοία να χρησιμοποιούν ένοπλες δυνάμεις για την προστασία τους.

Σε αυτό το απίστευτο βίντεο από τον Ινδικό ωκεανό το 2012, βλέπουμε δύο πειρατικά σκάφη Σομαλών να απωθούνται από πυροβολισμούς του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας πάνω σε ένα πετρελαιοφόρο. Δεν θα το πιστεύετε μέχρι να δείτε το βίντεο.

Όταν οι περισσότεροι ακούμε την λέξη ‘πειρατές’, σκεφτόμαστε έναν χαρακτήρα όπως το καπετάνιο Jack Sparrow. Αλλά η πειρατεία του 21ου αιώνα δεν έχει καμία σχέση με κάτι τέτοιο.

Σας Ενδιαφέρει;  Κοινωνικό Πείραμα: Τι παθαίνουν οι γυναίκες όταν βλέπουν ένα τεράστιο... ξέρετε τι! [videos]

Η πειρατεία πλέον ορίζεται ως ‘κάθε παράνομη πράξη βιαιότητας, κράτησης ή λεηλασίας ενός σκάφους ή ιδιοκτησίας από το πλήρωμα ενός ιδιωτικού σκάφους που γίνεται στην ανοιχτή θάλασσα ενώ δεν είναι στην δικαιοδοσία καμίας χώρας.»

Το δραματικό περιεχόμενο του βίντεο έχει αποδειχτεί πολύ δημοφιλές στο YouTube και το έχουν δει πάνω από 22 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ