«Έπεσε στα 4 και μου έπαιρνε τσιμ@..!Μετά γύρισε από την ανάποδη και ήθελε να την…»

3748

Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ο Διονύσης 22 χρονών φοιτητής πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη.Είμαι 1,80 μελαχρινός γύρω στα 73 κιλά όχι κούκλος αλλά καλός εμφανισιακά. Από μικρή ηλικία είχα φαντασίωση με την θεία μου την Τζένη.

Όχι ακριβώς θεία μου δηλαδή την δεύτερη ξαδέρφη της μάνας μου αλλά παραμένει θεία μου αφού υπάρχει συγγένεια έστω και μακρινή.

Παντρεμένη με 2 παιδιά, εγγόνια πλέον και τα λοιπά. Από μικρή ηλικία λοιπόν 8-9 χρονών έβλεπα στα μάτια της θείας μου κάτι το τέλειο. Μπορεί να την έβλεπα έτσι γιατί ήμουν και ο αγαπημένος ανηψιός της. 1,75 περίπου καστανά μάτια όμορφη με ωραίο σώμα αρκετά μεγάλο στήθος και πολύ ωραίο κώλο.

Αυτή η γυναίκα λοιπόν είναι η φαντασίωση μου από τα 8 μου.

Πολλές φορές, λοιπόν, αφού ήταν ξαδέρφη της μάνας μου και ήταν σχετικά κοντά το σπίτι της με το δικό μας ερχόταν για καφέ.

Σας Ενδιαφέρει;  Η πiτσipiκα έβαλε κάτw τον θεio και του Aλλαξε τα φwτa-Δεs το Bivτεo!!

Επόμενο ήταν όποτε ερχόταν στο σπίτι μου εμένα με έπιανε ένα ρίγος. Ανατρίχιαζα και μόνο στην ιδέα ότι θα με άγγιζε θα με φιλούσε κ.τ.λ.. Αυτό γινόταν ερχόταν σπίτι έβγαινα από το δωμάτιο μου για να την δω και όποτε την έβλεπα με κοιτούσε μου χαμογελούσε και μου έλεγε «τι κάνεις μωρό μου/αγάπη μου;» ή «τι κάνεις Διονύση μου;» και αμέσως μου σηκωνόταν η τρίχα και η πούτσα μου.

Ειδικά όταν με φιλούσε και με αγκάλιαζε γινόταν πέτρα. Μια μέρα ήμουν γύρω στα 14 είχα σχολάσει από τα αγγλικά και πήγαμε με τον φίλο μου έξω από το σπίτι της για να δούμε τι κάνει. Κοιτάξαμε από το παράθυρο αλλά μας είδε. Αμέσως τρέξαμε και πήγαμε ο καθένας σπίτι του. Μετά από μερικές μέρες έρχεται σπίτι μου και το είπε στην μάνα μου γιατί την επομένη με ρώτησε η μάνα μου αν πήγαμε από το σπίτι της και κοιτάξαμε από το παράθυρο αλλά είναι γυναίκα που δεν θα θυμώσει με τίποτα.

Σας Ενδιαφέρει;  Έπιασα τον πατέρα μου με άλλη γυναίκα! Δεν ξέρω τι να κάνω!

Ίσα ίσα που με αγκάλιασε με έπιασε από το κεφάλι με το ένα χέρι και άλλο χέρι το έβαλε στο σώμα μου την έπιασα και εγώ με τα δύο μου χέρια το σώμα της και μου σηκώθηκε αμέσως. Πέτρα έγινε.

Έτσι ήμασταν για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Μάλλον κατάλαβε ότι μου είχε σηκωθεί της άρεσε γιατί είπε «αχ το μωρό μου. Αγάπη μου εσύ» και μετά με φίλησε την κοίταξα στα μάτια. Αν δεν ήταν η μάνα μου θα την είχα φιλήσει. Πήγα μετά μέσα δεν πρόλαβα να τον ακουμπήσω και τα είχα βγάλει όλα. Πριν από 3 χρόνια περίπου είχε έρθει στο σπίτι για καφέ. Κάθε φορά που ερχόταν έβαζε τέτοιο σουτιέν ώστε το στήθος της να φαίνεται όλο και καλύτερο.

Σας Ενδιαφέρει;  Πάτρα χαμός στην Εγλυκάδα : Έπιασε τη γυναίκα του με τέσσερις στο κρεβάτι και… ΦΩΤΟ

Κάθε φορά που την έβλεπα της έκανα σeξ με τα μάτια. Εκεί που καθόμασταν έρχεται η γιαγιά μου και λέει ότι πλημμύρισε κάτω το σπίτι. Πηγαίνουμε κάτω να δούμε τι γίνεται και μας λέει η μάνα μου να κοιτάμε εγώ και η Τζένη αν βγαίνουν τα νερά έξω. Φανερά στεναχωρημένος γι αυτό που έγινε με κοιτάει και μου λέει: -«Μην στεναχωριέσαι Διονύση μου. Όλα καλά θα πάνε. Ναι μωρό μου;» και με πιάνει με τα δυο της χέρια από τα μάγουλα και χαμηλώνει το βλέμμα και μου χαμογελάει μετά με φιλάει και με αγκαλιάζει. Της λέω: -«Τζένη μου αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά θέλω μιλήσω σε κάποιον» -«Αχ μωρό μου θα μου τα πεις σε εμένα ναι αγάπη μου;»

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ