Παντρεμένη ΜΙLFαpα ξεσκizoμαi με τεκνό-Εσυ γουστάρεις να παίξεις μαζί μου;;!!

1075

Καλησπέρα και από εμένα. Με λένε Χρύσα και είμαι παντρεμένη με ένα γιο και 52 χρονών. Εργάζομαι σε μια εταιρεία σαν τηλεφωνήτρια και η ζωή μου ήταν σκέτη ρουτίνα μέχρι που γνώρισα τον Μάκη. Το μωρό μου όπως του αρέσει να τον λέω. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε τον περασμένο μήνα…….

Ήταν Δευτέρα και μετά από πολύ καιρό είχα ρεπό από την δουλειά μου και έτσι αποφάσισα να μείνω μόνη στο σπίτι και να βάλω πλυντήριο. Μια φίλη μου μου τηλεφώνησε και ήθελε να πάμε για καφέ, γι ‘αυτό άλλαξα τα σχέδια μου και της είπα να πάμε κάπου κοντά το μεσημέρι. Όπως ήμουν έτοιμη και με τα κλειδιά στο χέρι για να φύγω, πήρα ένα μήνυμα από τον Μάκη που μου έλεγε:

Σας Ενδιαφέρει;  Πασχαλία 26 χρονων από την επαρχία! – «Το έκανα τη μέρα του γάμου με τον κουμπάρο και τώρα…»

-Μου λείπεις μωρό μου…

Χωρίς καν να το σκεφτώ, του απάντησα:

-Εμένα μου λείπεις πιο πολύ μωρό μου…

Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ χαλαρά, αλλά μεγάλωσε περισσότερο και ακόμα περισσότερο και ένιωσα σαν να έχουμε γίνει ένα με τον Μάκη αλλά για μένα δεν ήταν απλώς μια κανονική σχέση, αλλά μια παράνομη σχέση. Το επόμενο μήνυμα του ήταν:

– Ωχχ, δεν ήθελα να το στείλω σε σένα το μήνυμα.. συγνώμη…

Έγινα έξαλλη από ζήλια και τον ρώτησα:

-Γιατί μου το κάνεις αυτό Μάκη μου?

Ήμουν πολύ στενοχωρημένη από το μήνυμα του, ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του και αυτό το μήνυμα είχε τη δύναμη να καταστρέψει πραγματικά την ημέρα μου. Πήρα το αυτοκίνητό μου και οδήγησα μέχρι την καφετέρια για να συναντήσω τη φίλη μου. Όλη την ώρα ήμουν με την φίλη μου εγώ σκεφτόμουν τον Μάκη. Όπως καθόμασταν με την φίλη μου από την πλευρά της τζαμαρίας που έβλεπε στο δρόμο. Ξαφνικά πήρα ένα καινούργιο μήνυμα από τον Μάκη:

Σας Ενδιαφέρει;  Χώνεται άγρια η πιτσιρίκα…στο θείο!! Ε, για να το έχει δει τόσος κόσμος με εκ. views, θα υπάρχει λόγος! (video)

-Μόλις τώρα σε είδα να πίνεις καφέ σε μια καφετέρια, εγώ έχω παρκάρει στο πίσω δρομάκι, έλα για λίγο.

Ακόμα κι αν πήρα χαρά από το μήνυμα του, είπα να το παίξω σκληρή για να πάρει ένα μάθημα και του απάντησα:

-Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή.

Παρατήρησα όμως ότι το αυτοκίνητό του ήταν πίσω από την καφετέρια, κοντά στο πάρκινγκ. Αμέσως μετά του έστειλε και εγώ μήνυμα:

-Σε βλέπω… και εκείνος μου απάντησε:

-Σε βλέπω και εγώ και ο πού…..διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ