Ο κολλητός μου ζήτησε να γνωρίσω το κορίτσι του την Σοφία.Πότε βρεθήκαμε να κάνουμε παptouzα δεν κατάλαβα

934

Ο Αντώνης ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Για έξι χρόνια που τον γνώριζα, τα αισθήματα μου ήταν μία τρυφερότητα και μια ερωτική κρυφή επιθυμία γι ‘αυτόν. Για μένα, ήταν η τελειότητα του άνδρα. Για αυτόν, ήμουν η καλύτερη και έμπιστη φίλη του αλλά με κοίταζε σαν αδελφή του.

Κάποιες φορές νόμιζα πως έβλεπα την ερωτική επιθυμία στα μάτια του όταν κοίταζα βαθιά μέσα τους, κάτι που το έκανα συχνά, κοκκίνιζα όταν συνειδητοποιούσα ότι ήμουν γεμάτη φαντασιώσεις και πάλι..

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, αλλά αισθάνθηκα άσχημα όταν με ρώτησε αν θα ήθελα να γνωρίσω την καινούργια του φιλενάδα. Ζητούσε συχνά την γνώμη μου σε τέτοια πράγματα, και αυτό με έκανε να νοιώθω πολύ άβολα. Ήμουν κυριευμένη από ζήλια και κάθε φορά που συναντούσα μία από τις καινούργιες του, αναρωτιώμουν, γιατί αυτές και όχι εγώ?

Σας Ενδιαφέρει;  H Θεσσαλoviκiά Mατσo Μiλφ@pα που την ξeσ@...εi στην Εκάλη ένας Πακιστανός

-Αυτή είναι η τελευταία φορά Τζένη, είπα στον εαυτό μου vehemenently, όταν ο Αντώνης μου ζήτησε να τον συναντήσω και να γνωρίσω το κορίτσι του την Σοφία.

Όταν την είδα, ήξερα γιατί τον τράβηξε. Ήταν πανέμορφη. Δεν ήταν όπως τα άλλα κορίτσια που γνώρισα πριν, αυτό το κορίτσι ήταν εκπληκτικό!! Και το κατάλαβα από την έκφραση στο πρόσωπό του, όταν μπήκα μέσα και συστήθηκα, ότι ήταν διαφορετική.

-Γαμώτο, σκέφτηκα. Πώς θα μπορούσα να συναγωνιστώ μαζί της?

Η Σοφία ήταν ψηλή, ξανθιά και λεπτή. Το δέρμα της ήταν λευκό κρεμώδες, όπως η πορσελάνη. Αντίθετα με τον Αντώνη που ήταν καταμελάχροινος. Ήταν ότι δεν ήμουν εγώ. Αν και ήμουν περήφανη για την εμφάνισή μου, ήμουν σχεδόν ανύπαρκτη μπροστά της με το 1,63 ύψος μου. Χρυσές μπούκλες έφταναν κάτω από την πλάτη της και εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω.

Σας Ενδιαφέρει;  Aλnθivn Eξoμoλoynσn-To "σκλnpo" τiμnμα που πλήρωσα για να τnv πάpω απo πiσω!!!

-Γεια σου, είμαι η Σοφία. Έχω ακούσει τόσα πολλά για σένα, μου είπε και μου χαμογέλασε γλυκά ενώ μου άπλωσε το χέρι της.

Εκείνο το βράδυ καθήσαμε να μιλάμε μόνο οι τρεις μας και έπιασα τον εαυτό μου να απολαμβάνει την παρέα της Σοφίας. Ήμουν έκπληκτη με τον εαυτό μου. Είχα συνηθίσει τα αστεία του Αντώνη, αλλά η Σοφία ήταν κάτι το διαφορετικό. Βρήκα πολλά κοινά μαζί της και διασκέδασα τόσο που νομίζω ότι το παρατήρησε και ο Αντώνης.

-Θα πάω με το αυτοκίνητο εδώ στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ να πάρω κρασί, είπε ο Αντώνης κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Σας Ενδιαφέρει;  H 45αpα γιατρός που με «εξέτασε» με την Mouv@p@ τns[BINTEO]

Όταν είχε φύγει, η Σοφία άρχισε να με ρωτάει για τη σχέση μας.διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ