«Κόβεται» στην υποκριτική: Η «έκπληκτη» Άννα δεν πίστευε ότι ο αδερφός της μπήκε στο «Power of Love» (Vid)

675

Τι σας έχουμε για το Power Of Love; Νεα  Spoiler διαρροή με την Άννα Λορένη!! Αφού μας φλόμωσε στο κλάμα και το ψέμα με την visa που δεν μπορούσε να ανανεώσει απο την Τουρκία και έπρεπε να φύγει επειγόντως για να πάει στο Dubai τώρα έκανε και την «έκπληκτη» όταν είδε τον αδερφό της να είναι μέσα στο σπίτι της Αγάπης!!

Ο Ντένις, ο αδερφός της Άννας Λορένη, μπήκε δυναμικά στο σπίτι του «Power of Love» και είχε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις οι οποίες αφορούσαν τον ίδιο, την αδερφή του Άννα αλλά και τον Παναγιώτη, τον μέλλοντα «γαμπρό» του.

Κάποια στιγμή στο σαλόνι του σπιτιού, παρουσία του, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε να γίνει σύνδεση με την Άννα για να δει και η ίδια τον αδερφό της στο παιχνίδι.

Σας Ενδιαφέρει;  Αυτή είναι η λαμπερή σύντροφος του Δ. Κοντομηνά που «έκλεψε» τις εντυπώσεις [Εικόνες]

Η Άννα τότε, δείχνοντας απόλυτα έκπληκτη, γελώντας ξεκίνησε να ρωτάει «τι έχετε κάνει στο Power of Love; Ντένις; Τι κάνεις εσύ εκεί;… Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, αλήθεια.» και συνέχισε «Του το ζητούσα πολύ καιρό και τώρα δεν το πιστεύω ότι τον βλέπω εκεί».

Η σύνδεση ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα και τα επόμενα πλάνα βρήκαν τον Ντένις να συζητάει στη βεράντα με τον Παναγιώτη για την Άννα.

Μετά από λίγη ώρα ο αδερφός της έκπληκτης Άννας έβγαλε ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε όπως είπε το δώρο της Άννας για τον Παναγιώτη. Ένα δώρο που η ίδια του έδωσε να παραδώσει στον Παναγιώτη όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι.

Σας Ενδιαφέρει;  «My style rocks»: Την είπε η Ραμόνα στην Κατσαϊτη και έγινε πανικός… [Βίντεο]

Το τσαντάκι περιείχε ένα γράμμα που γράφτηκε μετά την αποχώρησή της, άρα λίγες ημέρες πριν. Δεν ήταν παλιό γράμμα το οποίο κρατούσε μήνες ο Ντένις, από την περίοδο που η Άννα, όπως παραδέχτηκε, τον πίεζε να μπει στο παιχνίδι να γνωρίσει τον νέο της σύντροφο.

«Η Άννα μου είπε να το βάλεις στον τελικό», είπε ο Ντένης στον Παναγιώτη όταν ο δεύτερος είδε ότι εκτός του γράμματος, στο οποίο η Άννα ευχόταν να φτάσει αυτός στον τελικό, υπήρχαν και μανικετόκουμπα δώρο. Ένα δώρο που όπως καταλαβαίνουμε έπρεπε να παραδωθεί από τον Ντένις στον Παναγιώτη σε συγκεκριμένη ημερομηνία, πριν φτάσει ο τελικός.

Σας Ενδιαφέρει;  Όταν δίνετε να μη λέτε έδωσα, έχασα, τάισα…

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ