Σάλος: Γνωστή παρουσιάστρια εκβίαζε καλεσμένο με αμαρτωλές γκέi σκηνές με… παπά

134

Σάλος με αποκαλύψεις για γνωστή παρουσιάστρια, που εκβίαζε καλεσμένο της με φωτογραφίες… απείρου καλλους.Μία είδηση έσκασε σαν βόμβα και αφορά σε πασίγνωστη παρουσιάστρια και καλεσμένο στην εκπομπή της.

Εκείνη, ξανθιά με μότο το «θα κάνω τα πάντα αρκεί να περάσει το δικό μου» κι αυτός ένας… ταπεινός παίκτης πρώην ριάλιτι παιχνιδιού.

Η παρουσιάστρια, που ήθελε οπωσδήποτε τον ιντριγκαδόρο καλεσμένο έφτασε σε σημείο -όπως σας αποκαλύπτει ρεπορτάζ του GossipLife.gr- να εκβιάζει τον νεαρό με διάφορες πικάντικες ιστορίες της προσωπικής του ζωής.

Ο ίδιος, μετά το τέλος του ριάλιτι δεν έκανε εμφανίσεις στην τηλεόραση για ευνόητους λόγους, παρά μόνο έκανε το χατίρι στην εν λόγω παρουσιάστρια.

Σας Ενδιαφέρει;  Τζούλια Αλεξανδράτου: Δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κόμμα. «Θα κατέβω υποψήφια ως…»

Η παρουσιάστρια, που γνωριζόταν από πριν με τον καλεσμένο, είχε προλάβει να μάθει καυτές ιστορίες στις οποίες εμπλέκεται με αποκορύφωμα τη φημολογούμενη σχέση του νεαρού με ιερέα.

Αυτήν λοιπόν, την πληροφορία θέλησε να εκμεταλλευτεί η «καπάτσα» παρουσιάστρια προκειμένου να τον έχει στην εκπομπή της και να κάνει νούμερα!

Όπως κι έγινε!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ