ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Ζωηρή χήρα έπεσε στην αγκαλιά Καζανόβα νεκροθάφτη πριν καν θάψει τον μακαρίτη

147

300.000 views και παει σφαίρα.Η ζωηρή χήρα των 50 Μαΐων από την Πάτρα, αποτελεί το «talk of the town» αυτές τις ημέρες στην πόλη, καθώς εκτός των άλλων έχει διαρρεύσει ένα βίvτεο στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον ιδιοκτήτη γνωστού γραφείου τελετών, που έχει τη φήμη Καζανόβα!

Η εντυπωσιακή γυναίκα πήγε στο γραφείο τελετών για να κανονίσει τα της κηδείας του συζύγου της και πάνω στη συζήτηση για τα διαδικαστικά, την έπιασαν τα…κλάματα για την ξαφνική απώλεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μαυροφορούσα 50χρονη, που ήταν απαρηγόρητη και δεν μπορούσε να…

συγκρατήσει τα δάκρυά της, υπέστη κάποια στιγμή ισχυρή κρίση, θρηνώντας με λυγμούς. Αναστατωμένος ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών προσπάθησε να τη συνεφέρει και της προσέφερε ένα ποτήρι νερό.

Σας Ενδιαφέρει;  ΑΥΤΟΣ είναι ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα- Σε ποιον μοιάζει; (ΦΩΤΟ)

Αυτό που ακολούθησε, όμως, σίγουρα δεν το περίμενε. Αφού ήπιε μια γουλιά, η τεθλιμμένη χήρα άφησε το ποτήρι στο γραφείο και αγκάλιασε τον γοητευτικό άντρα, ο οποίος βέβαια όχι μόνο δεν αντιστάθηκε στον τρυφερό εναγκαλισμό, αλλά και τον ανταπέδωσε με ιδιαίτερη θέρμη!

Ως έμπειρος γυναικοκατακτητής, κατάλαβε αμέσως τις πραγματικές προθέσεις της εντυπωσιακής γυναίκας, που δεν ξεκολλούσε από την αγκαλιά του. Ετσι, δεν άργησαν να ακολουθήσουν τα φιλιά και τα χάδια! Χήρα και νεκροθάφτης κατέληξαν να εpωτoτpοπούν και αποφάσισαν να συνεχίσ

Εκεί, οι δύο εpaστές έκαναν παθιασμένο 6εξ, αλλά η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο εφήμερος εpασtής της βιντεοσκοπούσε τα πάντα με μια μικροκάμερα, την οποία είχε εγκαταστήσει σε μια γωνιά του ταβανιού και την έθετε σε λειτουργία όταν είχε τα τυχερά του!

Σας Ενδιαφέρει;  Η μυστική δίαιτα της Μενεγάκη από τον διαιτολόγο της…ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: «Χάσε 5 κιλά σε 2 εβδομάδες»!! Κάνει Θραύση

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι, αφού κανόνισαν τα της κηδείας του μακαρίτη και έγινε και η ταφή, ο αδίστακτος τελετάρχης δημοσίευσε το h0t vιdeo σε γνωστή ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα ως τώρα να έχει δεκάδες views! Αν και το βίντεο είναι αρκετά σκοτεινό, η ταυτότητα της καυτής χήρας αποκαλύφθηκε και έχει γίνει τέτοιο σούσουρο στην αχαϊκή πόλη, ώστε η 50χρονη δεν μπορεί να ξεμυτίσει από το σπίτι της.

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ