Τέλος το τραγούδι για την Πάολα; Η ξαφνική επιστροφή στη Χαλκιδική! Τι συμβαίνει;

710

Τέλος το τραγούδι για την Πάολα; Η ξαφνική επιστροφή στη Χαλκιδική! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει τελικά…με την γνωστή μας τραγουδίστρια;Είναι κοινό μυστικό πως η Πάολα βοηθά όποιον έχει ανάγκη.

Όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως αποτελεί τον ορισμό της έννοιας «αντί-σταρ».

Τι και αν τα χρήματα και η δόξα ρέουν άφθονα στην ζωή της, εκείνη δεν έχασε ποτέ της την αυθεντικότητα της.Είναι κοινό μυστικό πως η τραγουδίστρια βοηθά όποιον έχει ανάγκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζει τον μισθό της στους υπαλλήλους των μαγαζιών που δουλεύει.

Η Πάολα ποτέ της δεν διεκδίκησε την προβολή αντίθετα θέλει να «μιλά» στο κοινό, που πλέον την ακολουθεί πιστά, μόνο μέσα από τα τραγούδια της.

Σας Ενδιαφέρει;  Έλλη Στάη: Καταγγελία σοκ για παρενόχληση από πασίγνωστο πολιτικό. «Μου την έπεσε στην ψύχρα ο…» [video]

Όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως αποτελεί τον ορισμό της έννοιας «αντί-σταρ», έχοντας μάθει να στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.

Το γεγονός ότι ποτέ της δεν αποζήτησε τη δημοσιότητα, κάνει πολλούς να ισχυριστούν

πως δεν αποκλείεται εν μια νυκτί να τα αφήσει όλα και να επιστρέψει στο χωριό Συκιά της Χαλκιδικής.

Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε πως υπάρχει πιθανότητα η Πάολα να εγκαταλείψει τις πίστες και να επιστρέψει στη γενέτειρα της και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις.

Όπως λέγεται, εκεί μαζί με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της Παολίνας , Φώτη Ζογλοπίτη, έχουν δημιουργήσει ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποία θα λειτουργούν το καλοκαίρι και εργαζόμενοι θα είναι ως επί το πλείστον κάτοικοι της περιοχής.

Σας Ενδιαφέρει;  Δείτε πως είναι Σήμερα η Κλειώ Δανάη Οθωναίου: Λες & δεν Πέρασε Μέρα από πάνω της

«Θα ήθελε να αφήσει τις πίστες στο απόγειο της καριέρας της, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση», αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να εκφράζει την αγάπη του στην Πάολα, αφού με τα τραγούδια της άγγιξε τις ψυχές τους…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ