Θρίλερ για 22Χρovη: Βούτηξε στο κενό «για να γλυτώσει το Bιασμό» και Έσπασε τη Σπονδυλική της Στήλη

45

Η Ρωσίδα, εκτός από την περιπέτειά της, έχει και προβλήματα με τη δικαιοσύνη.Μία τραγική ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Ντουμπάι με ένα νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία να προσπαθεί να ξεφύγει από τον φερόμενο βιαστή της και να κάνει μία βουτιά στο κενό από τον 6 όροφο ξενοδοχείου……

Ως εκ θαύματος, η κοπέλα έζησε αλλά έχει σπάσει τη σπονδυλική της στήλη κάτι που την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι του νοσοκομείου του.

Όπως αναφέρει η Sun, η Εκατερίνα Στέτσιουκ αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις ενός αμερικανού επιχειρηματία και μίλησε σε φίλους της για την περιπέτειά της, ενώ η μητέρα της ανέφερε ότι ο άνδρας την απείλησε με ένα μαχαίρι.

Σας Ενδιαφέρει;  H πεθεpα μου ήθελε να τnv παipvouv αποτον κ@.o!! Να μην την βοηθούσα;

Η περιπέτεια της κοπέλας, ωστόσο, δεν έχει τέλος καθώς ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ότι η 22χρονη ήταν που του επιτέθηκε κι ότι εκείνος βρισκόταν σε άμυνα. Για αυτό και η Στέτσιουκ βρίσκεται υπό κράτηση νοσηλευόμενη.

Η φίλη της, Ιρίνα Γκρόσμαν, σχολίασε ότι «πήδηξε από τον έκτο όροφο για να σώσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά της. Γλίτωσε ως εκ θαύματος. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να κινηθεί, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, γιατί δεν καταστράφηκε η σπονδυλική της στήλη».

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ενώ προσπαθούσε να φύγει από το Ντουμπάι. Σε περίπτωση καταδίκης του κινδυνεύει με κάθειρξη έως και 15 χρόνων.

Σας Ενδιαφέρει;  Τι εξoμoλoγεiται η Αvαστασiα-«Με… κάpφωσεs βαθiά στην τouαλέτα»

Πλέον η μητέρα απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η κόρη της ήταν συνοδός πολυτελείας, ενώ πραγματοποιεί έρανο για να συγκεντρώσει τις 12.500 ευρώ που απαιτούνται για τα αρχικά ιατρικά έξοδα της κόρης της στο Ντουμπάι, καθώς θα ακολουθήσουν πανάκριβες εγχειρήσεις και πολύμηνη φυσιοθεραπεία για την αποκατάστασή της.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ