Αποκάλυψη!! Άγριο ξύλο μετά τον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία!

409

Αυτό δεν το περίμενε κανείς…Τι συνέβη στο Survivor μετά τον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία;Μάλιστα, δεν αποκαλύφθηκε ποτέ ο λόγος που έγινε αυτό.Δείτε πιο κάτω τι λέει το ρεπορτάζ που διαβάσαμε στο star.gr.

Μπορεί στον πρώτο κύκλο να μην το είχαμε δει, αλλά το Survivor 2018 δεν έχει μόνο αγώνες μεταξύ Ελλήνων, αλλά και μεταξύ των παικτών του ελληνικού reality επιβίωσης με αυτούς του τουρκικού.

Όπερ και εγένετο!

Και μπορεί ακόμα να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ o αγώνας ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά το τέλος είχε… ένταση και ξύλο.

Συγκεκριμένα, ο Turabi και ο Andem, παίκτες της τουρκικής έκδοσης του παιχνιδιού μετά το τέλος του αγωνίσματος με την Ελλάδα πιάστηκαν στα χέρια.

Σας Ενδιαφέρει;  Ελένη Χατζίδου «Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα!» – Οι αποκαλύψεις της για το Survivor!

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr οι παίκτες αποκάλυψαν ότι όλα έγιναν «σαν τροχαίο ατύχημα, γρήγορα κι απότομα», ενώ οι παίκτες απολογήθηκαν στο (τουρκικό) συμβούλιο του νησιού απέναντι στις αδερφές τους και τις γυναίκες τους «επειδή τις τρόμαξαν».

Υποσχέθηκαν, δε, ότι δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό.

Δεν έλειψε βέβαια και μια άκρως προκλητική κίνηση απέναντι στους έλληνες παίκτες, δείτε την στο βίντεο και θα καταλάβετε:

Να σημειώσουμε ότι στο τουρκικό παιχνίδι υπάρχει πολλή ένταση πάντα και δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες έχουν έρθει στα χέρια. Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που το μυαλό πίσω από την όλη παραγωγή και παρουσιαστής, Acun Ilicali δεν ανέχεται.

Σας Ενδιαφέρει;  Survivor spoiler αποχώρηση της Δαλάκα;Το λάθος που έκανε με το Viber

Δεν διστάζει ακόμα και να διώξει τον παίκτη που προκάλεσε το συμβάν από το παιχνίδι, χωρίς δεύτερη σκέψη, δίνοντάς τους κάτι σαν… πέναλτι…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ