Δεν φαντάζεστε τι θα γίνει αν βάλετε μπογιά σε μια σύρριγα. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

412

Το βάψιμο του σπιτιού σε ένα νέο χρώμα μπορεί πάντα να το ανανεώσει.


Ωστόσο, το βάψιμο μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία.Πρέπει να περάσετε το χρώμα με τον ίδιο τρόπο, αλλά και να βεβαιωθείτε ότι η μπογιά έχει τη σωστή πυκνότητα και ότι έχει ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε.

Υπάρχει όμως και ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να βάψετε το δωμάτιο σας χωρίς πινέλα.

Μπορεί να χρειαστεί περισσότερη υπομονή, αλλά θα δώσει στο δωμάτιο σας μια νέα εμφάνιση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και μάλιστα πανεύκολα!

Αυτή η μέθοδος είναι τέλεια για παιδικά δωμάτια, δωμάτια παιχνιδιού, ιατρεία και χώρους που έχουν ανάγκη μια καλλιτεχνική πινελιά.

Σας Ενδιαφέρει;  Καταπληκτικό Φωτιστικό κατασκευασμένο από βιομηχανικούς σωλήνες και μπουκάλια μπύρας.

Τα καλύτερα χρώματα γι’αυτή την κατασκευή είναι τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε. Θα κάνουν τον τοίχο σας να μοιάζει σαν να είναι βαμμένος με κηρομπογιές.

102

Ξεκινήστε βάζοντας μόλις 5 ml χρώματος σε μια σύριγγα. Πρέπει να βάλετε μικρή ποσότητα, έτσι ώστε το χρώμα να μην τρέξει στο πάτωμα.

Η γυναίκα στις φωτογραφίες ξεκίνησε με το κόκκινο, γιατί είναι το κυρίαρχο χρώμα.

103

Κολλήστε την άκρη της σύριγγας ακριβώς στην γωνία όπου ο τοίχος συναντά το ταβάνι και πιέστε αργά για να βγει η μπογιά και να τρέξει προς τα κάτω.

Προσέξτε να μην πιέσετε την σύριγγα πολύ δυνατά, γιατί αν η μπογιά τρέξει προς τα κάτω πολύ γρήγορα θα μοιάζει με γλίτσα.

Σας Ενδιαφέρει;  15 υπέροχες ιδέες για να μετατρέψετε τα παλιά σας έπιπλα σε καινούργια

104

Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία πολλές φορές με το ίδιο χρώμα. Μην χρησιμοποιήσετε διαφορετικό χρώμα πριν πλύνετε την σύριγγα, γιατί τα χρώματα θα αναμειχθούν και το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό, εκτός κι αν θέλετε να πετύχετε κάτι τέτοιο.

Επίσης, δουλεύοντας με ένα χρώμα την φορά, μπορείτε να οργανώσετε τον χώρο και να τα μοιράσετε πιο ομοιόμορφα.

105

Αφού έχετε χρησιμοποιήσει πολλές φορές το ίδιο χρώμα, αλλάξτε μπογιά και επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα!

Αν σκέφτεστε να αραιώσετε την μπογιά με νερό για να τρέχει καλύτερα, καλύτερα να το αποφύγετε, γιατί θέλετε το ιξώδες της να είναι πιο πυκνό για να καλύπτει καλύτερα τον τοίχο.

Σας Ενδιαφέρει;  Bάζει τις παλιές της φωτογραφίες σε ένα βάζο με λάδι! Μόλις δείτε το λόγο, θα τρέξετε να το κάνετε…

106

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα! Μοιάζει πραγματικά με τοίχο από παιδικό δωμάτιο και έχει γίνει με μια μέθοδο πολύ πιο εύκολη από το βάψιμο του τοίχου με ένα χρώμα.

107

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να μπείτε εδώ.

Credit: awm.com

Διαβάστε την συνέχεια εδώ