Boμβα: Βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Τι παίρνει ο Αλβάρο. Έμεινε κάγκελο

725

Τι θα πάρει τελικά ο Αλβάρο από το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση;

Όλοι πίστευαν ότι το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θα ήταν ένα θρίλερ.

Ωστόσο, διαψεύστηκαν, καθώς αυτό βγήκε πολύ σύντομα, με τον Αλβάρο μάλιστα να κάνει πίσω στις απαιτήσεις του.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, παρέδωσε ο ίδιος στο πολυμελές επιτελείο των δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση ένα ντοσιέ όπου εκεί καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η άστατη ζωή του Ντόντα.

Οι δικηγόροι μετά την παράδοση του ντοσιέ ανέλαβαν αμέσως δράση.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συναντηθούν με την Εβλετίδα c@ll girl και της εξήγησαν πως ίσως χρειαστούν την κατάθεση της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου και την διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι ασφαλής.

Σας Ενδιαφέρει;  To πρώτο αισιόδοξο μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και η νέα φωτογραφία στο instagram! (Photo)!

Μάλιστα, έγιναν τρία ραντεβού και στο τελευταίο η Ελβετίδα φέρεται να υπέγραψε συμφωνητικό, το οποίο είχε δύο σκέλη.

Στο πρώτο αναφερόταν αναλυτικά στη σχέση που διατηρούσε για 8 χρόνια με τον Αλβάρο και στο δεύτερο δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τα πάντα ενώπιον των δικαστηρίων που θα εκδικαζόταν η λύση του γάμου.

Αυτή η μαρτυρία έλυσε τα χέρια της Αθηνάς Ωνάση παρά το γεγονός πως όταν διάβασε τα όσα είπε το call girl εκείνη… κατέρρευσε.

Οριστικό φινάλε στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αφού η αυλαία έπεσε και το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει, ενώ ο Βραζιλιάνος αναβάτης πήρε πολύ λιγότερα από όσα υπολόγιζε.

Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, οι πρώην σύζυγοι αποφάσισαν να πάρουν τελικά ειρηνικά το διαζύγιό τους.

Σας Ενδιαφέρει;  Αποκάλυψη βόμβα για χωρισμό Νίνο – Χρυσής Βαρδινογιάννη: «Δε θα πάρουν διαζύγιο αλλά…»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε, με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα και το μόνο που θέλουν είναι να προχωρήσουν και οι δυο τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τη δύσκολη περίοδο και το διασυρμό.

Πληροφορίες, του γερμανικού περιοδικού “Bunte.de” αναφέρουν πως και οι δυο εκπροσωπήθηκαν στο Βελγικό Δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να έρθει γρήγορα μια συμφωνία.

Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης, αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Μιλάμε για ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που υπολόγιζε.

Σας Ενδιαφέρει;  Κάποιοι αποκάλεσαν ” σκύλο ” τον Βασίλη Καρρά. Ο Νίκος Τερζής τους βάζει στην θέση τους !

Παρόλα αυτά, η άστατη ζωή του Ντόντα και η επιθυμία του να λυθεί άμεσα ο γάμος και να προχωρήσει με την ξανθιά καλλονή σύντροφό του Denize Severo, τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί από οποιαδήποτε άλλη διαμάχη και να δώσει πιο εύκολα το διαζύγιο στην Αθηνά Ωνάση.

Η λύση του γάμου, ήρθε λίγο μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον καλό φίλο της οικογένειας Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, σύμφωνα με τις οποίες στα 8 από τα 11 χρόνια γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση με Βελγίδα καλλονή.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ