Βίντεο από τη μεταφορά των δύο ελλήνων στρατιωτικών στον εισαγγελέα – Τι κατέθεσαν

19

Τον γύρο του διαδικτύου τόσο στα τουρκικά ΜΜΕ κάνει το βίντεο από τη μεταγωγή των δύο ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστικό μέγαρο Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, οι δύο στρατιωτικοί πραγματοποιούσαν τη συνηθισμένη περιπολία στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκαν από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι έλληνες στρατιωτικοί καλύπτουν τα πρόσωπά τους τα πρόσωπά τους και φορούν χειροπέδες.

Τι κατέθεσαν
«Δεν είμαστε πράκτορες», φέρονται να δήλωσαν στην κατάθεσή τους οι δύο στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο υπολοχαγός του στρατού ξηράς φέρεται να κατέθεσε ότι κατά τις 10.30 χθες βγήκαν σε περιπολία. “Το χιόνι ήταν γύρω στα 20-25 εκατοστά. Όταν είδαμε ίχνη παπουτσιών πάνω στο χιόνι αρχίσαμε να τα ακολουθούμε σκεπτόμενοι ότι είναι ίχνη παράνομων μεταναστών. Ακολουθώντας τα ίχνη φτάσαμε κάτω από ένα δέντρο, απέναντί μας βρέθηκαν Τούρκοι στρατιώτες και μας πήραν τα όπλα. Μετά μας μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Εμείς δεν είμαστε πράκτορες, δεν περάσαμε τα σύνορα σκόπιμα. Περάσαμε τα σύνορα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών”, φέρεται να είπε.

Σας Ενδιαφέρει;  16χρovη Bγάζει τη μπλoύζα της στην Παραλία. Τότε η Γυναίκα που καθόταν δίπλα της Παρατηρεί ΚΑΤΙ Μοναδικό…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην κατάθεσή τους ανέφεραν πως τις εικόνες που τράβηξαν με το κινητό τους θα τις έστελναν σε ανώτερο.

(ΚΥΠΕ)

Πηγή βίντεο: Haberler.com

Διαβάστε την συνέχεια εδώ